VAALCO Energy Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel VAALCO Energy, Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van VAALCO Energy, wat de huidige verwachtingen zijn van VAALCO Energyen hoe de toekomst eruit zal zien voor VAALCO Energy. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over VAALCO Energy, Inc. delen.

VAALCO Energy, Inc. is gevestigd in Houston in US. VAALCO Energy telt momenteel werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. Cary Bounds is de CEO van VAALCO Energy, Inc..

VAALCO Energy, Inc.

Aandelen VAALCO Energy kopen

Koop VAALCO Energy, Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de VAALCO Energy stock koers van de afgelopen periode. Aandeel VAALCO Energy  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de VAALCO Energy aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van VAALCO Energy.

VAALCO Energy koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $4,33 +2,36%
Handelsvolume 2.710.743
Openingskoers $4,23
Hoogste koers $4,38
Laagste koers $4,22
Koersbereik $0,16
Ticker EGY
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de VAALCO Energy koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen VAALCO Energy over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $4,33 +2,36% 2.710.743 $4,23 $4,38 $4,22
27 september 2022 $4,20 +3,96% 2.306.720 $4,04 $4,35 $4,00
26 september 2022 $3,93 -3,20% 1.660.618 $4,06 $4,15 $3,93
23 september 2022 $4,12 -5,72% 2.611.139 $4,37 $4,37 $4,05
22 september 2022 $4,60 +2,68% 2.597.348 $4,48 $4,64 $4,42

Aandelen VAALCO Energy, Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van VAALCO Energy? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de VAALCO Energy koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van VAALCO Energy te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van VAALCO Energy van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel VAALCO Energy over de laatste 5 handelsdagen

VAALCO Energy aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de VAALCO Energy koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende VAALCO Energy nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van VAALCO Energy

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun VAALCO Energy koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van VAALCO Energy in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor VAALCO Energy. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van VAALCO Energy.

VAALCO Energy aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

VAALCO Energy: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van VAALCO Energy, Inc.?

De CEO van VAALCO Energy, Inc. is Cary Bounds.

Wat is de actuele VAALCO Energy, Inc. aandelen koers?

Het VAALCO Energy, Inc.-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $4,23, de hoogste koers was $4,38 en de laagste koers was $4,22. De slotkoers was $4,33 en is daarmee met 3,10% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om VAALCO Energy, Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om VAALCO Energy, Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van VAALCO Energy, Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. VAALCO Energy, Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de VAALCO Energy, Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor VAALCO Energy, Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van VAALCO Energy, Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van VAALCO Energy, Inc. stijgen in 2022?

Gaat VAALCO Energy, Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? VAALCO Energy, Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van VAALCO Energy, Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog VAALCO Energy, Inc. aandelen kopen?

VAALCO Energy, Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je VAALCO Energy, Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen