UWM Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel UWM Holdings Corporation bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van UWM Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van UWM Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor UWM Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over UWM Holdings Corporation delen.

UWM Holdings Corporation is gevestigd in in . UWM Holdings telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. is de CEO van UWM Holdings Corporation.

UWM Holdings Corporation

Aandelen UWM Holdings kopen

Koop UWM Holdings Corporation aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de UWM Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel UWM Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de UWM Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van UWM Holdings.

UWM Holdings koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $2,87 -4,97%
Handelsvolume 1.848.977
Openingskoers $3,02
Hoogste koers $3,02
Laagste koers $2,84
Koersbereik $0,18
Ticker UWMC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de UWM Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen UWM Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $2,87 -4,97% 1.848.977 $3,02 $3,02 $2,84
28 september 2022 $3,05 -0,97% 2.183.937 $3,08 $3,08 $2,98
27 september 2022 $3,08 -2,53% 1.405.471 $3,16 $3,20 $3,02
26 september 2022 $3,14 -7,10% 1.815.666 $3,38 $3,48 $3,14
23 september 2022 $3,40 -1,45% 1.404.218 $3,45 $3,48 $3,31

Aandelen UWM Holdings Corporation koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van UWM Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de UWM Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van UWM Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van UWM Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel UWM Holdings over de laatste 5 handelsdagen

UWM Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de UWM Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende UWM Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van UWM Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun UWM Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van UWM Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor UWM Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van UWM Holdings.

UWM Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

UWM Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van UWM Holdings Corporation?

De CEO van UWM Holdings Corporation is .

Wat is de actuele UWM Holdings Corporation aandelen koers?

Het UWM Holdings Corporation-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $3,02, de hoogste koers was $3,02 en de laagste koers was $2,84. De slotkoers was $2,87 en is daarmee met 5,90% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om UWM Holdings Corporation kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om UWM Holdings Corporation te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van UWM Holdings Corporation te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. UWM Holdings Corporation wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de UWM Holdings Corporation koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor UWM Holdings Corporation ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van UWM Holdings Corporation? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van UWM Holdings Corporation stijgen in 2022?

Gaat UWM Holdings Corporation volgend jaar in de prijs omhoog? UWM Holdings Corporation is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van UWM Holdings Corporation en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog UWM Holdings Corporation aandelen kopen?

UWM Holdings Corporation aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je UWM Holdings Corporation aandelen kopen:

Andere aandelen