Urban Edge Properties Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Urban Edge Properties bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Urban Edge Properties, wat de huidige verwachtingen zijn van Urban Edge Propertiesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Urban Edge Properties. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Urban Edge Properties delen.

Urban Edge Properties is gevestigd in in . Urban Edge Properties telt momenteel werknemers en is actief in de sector Real Estate and Rental and Leasing. is de CEO van Urban Edge Properties.

Urban Edge Properties

Aandelen Urban Edge Properties kopen

Koop Urban Edge Properties aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Urban Edge Properties stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Urban Edge Properties  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Urban Edge Properties aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Urban Edge Properties.

Urban Edge Properties koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $13,76 +1,25%
Handelsvolume 870.140
Openingskoers $13,59
Hoogste koers $13,86
Laagste koers $13,44
Koersbereik $0,42
Ticker UE
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Urban Edge Properties koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Urban Edge Properties over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $13,76 +1,25% 870.140 $13,59 $13,86 $13,44
27 september 2022 $13,43 -0,30% 1.665.024 $13,47 $13,55 $13,24
26 september 2022 $13,33 -3,48% 951.414 $13,81 $13,86 $13,19
23 september 2022 $13,93 -0,29% 790.183 $13,97 $14,02 $13,71
22 september 2022 $14,19 -3,21% 722.808 $14,66 $14,71 $14,09

Aandelen Urban Edge Properties koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Urban Edge Properties? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Urban Edge Properties koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Urban Edge Properties te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Urban Edge Properties van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Urban Edge Properties over de laatste 5 handelsdagen

Urban Edge Properties aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Urban Edge Properties koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Urban Edge Properties nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Urban Edge Properties

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Urban Edge Properties koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Urban Edge Properties in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Urban Edge Properties. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Urban Edge Properties.

Urban Edge Properties aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Urban Edge Properties: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Urban Edge Properties?

De CEO van Urban Edge Properties is .

Wat is de actuele Urban Edge Properties aandelen koers?

Het Urban Edge Properties-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $13,59, de hoogste koers was $13,86 en de laagste koers was $13,44. De slotkoers was $13,76 en is daarmee met 2,46% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Urban Edge Properties kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Urban Edge Properties te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Urban Edge Properties te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Urban Edge Properties wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Urban Edge Properties koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Urban Edge Properties ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Urban Edge Properties? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Urban Edge Properties stijgen in 2022?

Gaat Urban Edge Properties volgend jaar in de prijs omhoog? Urban Edge Properties is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Urban Edge Properties en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Urban Edge Properties aandelen kopen?

Urban Edge Properties aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Urban Edge Properties aandelen kopen:

Andere aandelen