Universal Insurance Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Universal Insurance Holdings Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Universal Insurance Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van Universal Insurance Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Universal Insurance Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Universal Insurance Holdings Inc delen.

Universal Insurance Holdings Inc is gevestigd in Fort Lauderdale in US. Universal Insurance Holdings telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Stephen Donaghy is de CEO van Universal Insurance Holdings Inc.

Universal Insurance Holdings Inc

Aandelen Universal Insurance Holdings kopen

Koop Universal Insurance Holdings Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Universal Insurance Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Universal Insurance Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Universal Insurance Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Universal Insurance Holdings.

Universal Insurance Holdings koers

Datum 5 december 2022
Slotkoers $11,09 +0,54%
Handelsvolume 171.177
Openingskoers $11,03
Hoogste koers $11,13
Laagste koers $10,93
Koersbereik $0,20
Ticker UVE
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Universal Insurance Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Universal Insurance Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 december 2022 $11,09 +0,54% 171.177 $11,03 $11,13 $10,93
2 december 2022 $11,21 +2,37% 149.592 $10,95 $11,40 $10,95
1 december 2022 $11,12 +1,09% 190.969 $11,00 $11,30 $10,95
30 november 2022 $10,99 +3,68% 180.870 $10,60 $10,99 $10,47
29 november 2022 $10,62 +1,34% 108.055 $10,48 $10,73 $10,48

Aandelen Universal Insurance Holdings Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Universal Insurance Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Universal Insurance Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Universal Insurance Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Universal Insurance Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Universal Insurance Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Universal Insurance Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Universal Insurance Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Universal Insurance Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Universal Insurance Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Universal Insurance Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Universal Insurance Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Universal Insurance Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Universal Insurance Holdings.

Universal Insurance Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Universal Insurance Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Universal Insurance Holdings Inc?

De CEO van Universal Insurance Holdings Inc is Stephen Donaghy.

Wat is de actuele Universal Insurance Holdings Inc aandelen koers?

Het Universal Insurance Holdings Inc-aandeel had op 05-12-2022 een openingskoers van $11,03, de hoogste koers was $11,13 en de laagste koers was $10,93. De slotkoers was $11,09 en is daarmee met 1,07% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Universal Insurance Holdings Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Universal Insurance Holdings Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Universal Insurance Holdings Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Universal Insurance Holdings Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Universal Insurance Holdings Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Universal Insurance Holdings Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Universal Insurance Holdings Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Universal Insurance Holdings Inc stijgen in 2022?

Gaat Universal Insurance Holdings Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Universal Insurance Holdings Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Universal Insurance Holdings Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Universal Insurance Holdings Inc aandelen kopen?

Universal Insurance Holdings Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Universal Insurance Holdings Inc aandelen kopen:

Andere aandelen