United States Cellular Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel United States Cellular Corporation bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van United States Cellular, wat de huidige verwachtingen zijn van United States Cellularen hoe de toekomst eruit zal zien voor United States Cellular. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over United States Cellular Corporation delen.

United States Cellular Corporation is gevestigd in in . United States Cellular telt momenteel 10.300 werknemers en is actief in de sector Information. is de CEO van United States Cellular Corporation.

United States Cellular Corporation

Aandelen United States Cellular kopen

Koop United States Cellular Corporation aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de United States Cellular stock koers van de afgelopen periode. Aandeel United States Cellular  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de United States Cellular aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van United States Cellular.

United States Cellular koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $19,43 -4,80%
Handelsvolume 351.698
Openingskoers $20,41
Hoogste koers $20,62
Laagste koers $19,40
Koersbereik $1,22
Ticker USM
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de United States Cellular koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen United States Cellular over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $19,43 -4,80% 351.698 $20,41 $20,62 $19,40
7 december 2022 $20,35 +0,20% 331.891 $20,31 $20,54 $19,93
6 december 2022 $20,24 +0,60% 307.917 $20,12 $20,44 $19,80
5 december 2022 $20,14 -0,89% 225.510 $20,32 $20,70 $20,01
2 december 2022 $20,41 +0,79% 298.426 $20,25 $20,46 $19,91

Aandelen United States Cellular Corporation koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van United States Cellular? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de United States Cellular koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van United States Cellular te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van United States Cellular van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel United States Cellular over de laatste 5 handelsdagen

United States Cellular aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de United States Cellular koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende United States Cellular nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van United States Cellular

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun United States Cellular koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van United States Cellular in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor United States Cellular. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van United States Cellular.

United States Cellular aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

United States Cellular: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van United States Cellular Corporation?

De CEO van United States Cellular Corporation is .

Wat is de actuele United States Cellular Corporation aandelen koers?

Het United States Cellular Corporation-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $20,41, de hoogste koers was $20,62 en de laagste koers was $19,40. De slotkoers was $19,43 en is daarmee met 4,52% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om United States Cellular Corporation kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om United States Cellular Corporation te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van United States Cellular Corporation te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. United States Cellular Corporation wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de United States Cellular Corporation koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor United States Cellular Corporation ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van United States Cellular Corporation? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van United States Cellular Corporation stijgen in 2022?

Gaat United States Cellular Corporation volgend jaar in de prijs omhoog? United States Cellular Corporation is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van United States Cellular Corporation en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog United States Cellular Corporation aandelen kopen?

United States Cellular Corporation aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je United States Cellular Corporation aandelen kopen:

Andere aandelen