United Natural Foods Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel United Natural Foods Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van United Natural Foods, wat de huidige verwachtingen zijn van United Natural Foodsen hoe de toekomst eruit zal zien voor United Natural Foods. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over United Natural Foods Inc. delen.

United Natural Foods Inc. is gevestigd in Providence in US. United Natural Foods telt momenteel 19.000 werknemers en is actief in de sector Wholesale Trade. Steven Spinner is de CEO van United Natural Foods Inc..

United Natural Foods Inc.

Aandelen United Natural Foods kopen

Koop United Natural Foods Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de United Natural Foods stock koers van de afgelopen periode. Aandeel United Natural Foods  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de United Natural Foods aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van United Natural Foods.

United Natural Foods koers

Datum 23 september 2022
Slotkoers $38,94 -2,67%
Handelsvolume 486.838
Openingskoers $40,01
Hoogste koers $40,06
Laagste koers $38,34
Koersbereik $1,72
Ticker UNFI
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de United Natural Foods koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen United Natural Foods over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
23 september 2022 $38,94 -2,67% 486.838 $40,01 $40,06 $38,34
22 september 2022 $40,67 -2,77% 395.512 $41,83 $41,99 $40,27
21 september 2022 $41,95 -3,18% 425.418 $43,33 $43,61 $41,94
20 september 2022 $42,44 +1,68% 274.794 $41,74 $42,46 $41,44
16 september 2022 $41,87 -0,05% 649.819 $41,89 $42,27 $41,24

Aandelen United Natural Foods Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van United Natural Foods? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de United Natural Foods koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van United Natural Foods te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van United Natural Foods van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel United Natural Foods over de laatste 5 handelsdagen

United Natural Foods aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de United Natural Foods koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende United Natural Foods nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van United Natural Foods

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun United Natural Foods koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van United Natural Foods in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor United Natural Foods. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van United Natural Foods.

United Natural Foods aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

United Natural Foods: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van United Natural Foods Inc.?

De CEO van United Natural Foods Inc. is Steven Spinner.

Wat is de actuele United Natural Foods Inc. aandelen koers?

Het United Natural Foods Inc.-aandeel had op 23-09-2022 een openingskoers van $40,01, de hoogste koers was $40,06 en de laagste koers was $38,34. De slotkoers was $38,94 en is daarmee met 4,25% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om United Natural Foods Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om United Natural Foods Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van United Natural Foods Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. United Natural Foods Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de United Natural Foods Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor United Natural Foods Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van United Natural Foods Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van United Natural Foods Inc. stijgen in 2022?

Gaat United Natural Foods Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? United Natural Foods Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van United Natural Foods Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog United Natural Foods Inc. aandelen kopen?

United Natural Foods Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je United Natural Foods Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen