Under Armour Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Under Armour Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Under Armour, wat de huidige verwachtingen zijn van Under Armouren hoe de toekomst eruit zal zien voor Under Armour. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Under Armour Inc delen.

Under Armour Inc is gevestigd in Baltimore in US. Under Armour telt momenteel 16.400 werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Kevin Plank is de CEO van Under Armour Inc.

Under Armour Inc

Aandelen Under Armour kopen

Koop Under Armour Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Under Armour stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Under Armour  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Under Armour aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Under Armour.

Under Armour koers

Datum 5 december 2022
Slotkoers $9,65 -3,02%
Handelsvolume 7.968.884
Openingskoers $9,95
Hoogste koers $10,04
Laagste koers $9,57
Koersbereik $0,47
Ticker UAA
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Under Armour koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Under Armour over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 december 2022 $9,65 -3,02% 7.968.884 $9,95 $10,04 $9,57
2 december 2022 $10,14 +3,47% 7.220.286 $9,80 $10,23 $9,75
1 december 2022 $9,98 0,00% 6.243.797 $9,98 $10,20 $9,94
30 november 2022 $10,00 +1,52% 11.750.157 $9,85 $10,00 $9,54
29 november 2022 $9,84 +3,91% 7.966.087 $9,47 $9,95 $9,42

Aandelen Under Armour Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Under Armour? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Under Armour koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Under Armour te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Under Armour van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Under Armour over de laatste 5 handelsdagen

Under Armour aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Under Armour koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Under Armour nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Under Armour

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Under Armour koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Under Armour in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Under Armour. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Under Armour.

Under Armour aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Under Armour: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Under Armour Inc?

De CEO van Under Armour Inc is Kevin Plank.

Wat is de actuele Under Armour Inc aandelen koers?

Het Under Armour Inc-aandeel had op 05-12-2022 een openingskoers van $9,95, de hoogste koers was $10,04 en de laagste koers was $9,57. De slotkoers was $9,65 en is daarmee met 4,83% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Under Armour Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Under Armour Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Under Armour Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Under Armour Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Under Armour Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Under Armour Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Under Armour Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Under Armour Inc stijgen in 2022?

Gaat Under Armour Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Under Armour Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Under Armour Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Under Armour Inc aandelen kopen?

Under Armour Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Under Armour Inc aandelen kopen:

Andere aandelen