U.S. Xpress Enterprises Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel U.S. Xpress Enterprises Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van U.S. Xpress Enterprises, wat de huidige verwachtingen zijn van U.S. Xpress Enterprisesen hoe de toekomst eruit zal zien voor U.S. Xpress Enterprises. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over U.S. Xpress Enterprises Inc delen.

U.S. Xpress Enterprises Inc is gevestigd in Chattanooga in US. U.S. Xpress Enterprises telt momenteel werknemers en is actief in de sector Transportation and Warehousing. Eric Fuller is de CEO van U.S. Xpress Enterprises Inc.

U.S. Xpress Enterprises Inc

Aandelen U.S. Xpress Enterprises kopen

Koop U.S. Xpress Enterprises Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de U.S. Xpress Enterprises stock koers van de afgelopen periode. Aandeel U.S. Xpress Enterprises  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de U.S. Xpress Enterprises aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van U.S. Xpress Enterprises.

U.S. Xpress Enterprises koers

Datum 6 oktober 2022
Slotkoers $2,62 +1,55%
Handelsvolume 85.183
Openingskoers $2,58
Hoogste koers $2,76
Laagste koers $2,58
Koersbereik $0,18
Ticker USX
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de U.S. Xpress Enterprises koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen U.S. Xpress Enterprises over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
6 oktober 2022 $2,62 +1,55% 85.183 $2,58 $2,76 $2,58
5 oktober 2022 $2,60 0,00% 17.979 $2,60 $2,66 $2,58
4 oktober 2022 $2,65 +2,71% 136.355 $2,58 $2,77 $2,55
3 oktober 2022 $2,56 +1,99% 77.027 $2,51 $2,58 $2,45
29 september 2022 $2,48 -3,88% 97.945 $2,58 $2,59 $2,47

Aandelen U.S. Xpress Enterprises Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van U.S. Xpress Enterprises? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de U.S. Xpress Enterprises koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van U.S. Xpress Enterprises te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van U.S. Xpress Enterprises van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel U.S. Xpress Enterprises over de laatste 5 handelsdagen

U.S. Xpress Enterprises aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de U.S. Xpress Enterprises koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende U.S. Xpress Enterprises nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van U.S. Xpress Enterprises

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun U.S. Xpress Enterprises koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van U.S. Xpress Enterprises in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor U.S. Xpress Enterprises. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van U.S. Xpress Enterprises.

U.S. Xpress Enterprises aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

U.S. Xpress Enterprises: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van U.S. Xpress Enterprises Inc?

De CEO van U.S. Xpress Enterprises Inc is Eric Fuller.

Wat is de actuele U.S. Xpress Enterprises Inc aandelen koers?

Het U.S. Xpress Enterprises Inc-aandeel had op 06-10-2022 een openingskoers van $2,58, de hoogste koers was $2,76 en de laagste koers was $2,58. De slotkoers was $2,62 en is daarmee met 0,77% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om U.S. Xpress Enterprises Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om U.S. Xpress Enterprises Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van U.S. Xpress Enterprises Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. U.S. Xpress Enterprises Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de U.S. Xpress Enterprises Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor U.S. Xpress Enterprises Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van U.S. Xpress Enterprises Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van U.S. Xpress Enterprises Inc stijgen in 2022?

Gaat U.S. Xpress Enterprises Inc volgend jaar in de prijs omhoog? U.S. Xpress Enterprises Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van U.S. Xpress Enterprises Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog U.S. Xpress Enterprises Inc aandelen kopen?

U.S. Xpress Enterprises Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je U.S. Xpress Enterprises Inc aandelen kopen:

Andere aandelen