U.S. Physical Therapy Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel U.S. Physical Therapy, Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van U.S. Physical Therapy, wat de huidige verwachtingen zijn van U.S. Physical Therapyen hoe de toekomst eruit zal zien voor U.S. Physical Therapy. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over U.S. Physical Therapy, Inc. delen.

U.S. Physical Therapy, Inc. is gevestigd in Houston in US. U.S. Physical Therapy telt momenteel werknemers en is actief in de sector Health Care and Social Assistance. Christopher Reading is de CEO van U.S. Physical Therapy, Inc..

U.S. Physical Therapy, Inc.

Aandelen U.S. Physical Therapy kopen

Koop U.S. Physical Therapy, Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de U.S. Physical Therapy stock koers van de afgelopen periode. Aandeel U.S. Physical Therapy  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de U.S. Physical Therapy aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van U.S. Physical Therapy.

U.S. Physical Therapy koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $87,20 +1,21%
Handelsvolume 60.342
Openingskoers $86,16
Hoogste koers $88,18
Laagste koers $85,31
Koersbereik $2,87
Ticker USPH
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de U.S. Physical Therapy koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen U.S. Physical Therapy over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $87,20 +1,21% 60.342 $86,16 $88,18 $85,31
7 december 2022 $86,01 -2,87% 92.232 $88,55 $90,62 $85,98
6 december 2022 $88,94 -0,26% 110.799 $89,17 $89,60 $87,50
5 december 2022 $89,57 -0,33% 149.428 $89,87 $90,73 $88,46
2 december 2022 $90,91 +3,57% 95.652 $87,78 $91,34 $86,50

Aandelen U.S. Physical Therapy, Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van U.S. Physical Therapy? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de U.S. Physical Therapy koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van U.S. Physical Therapy te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van U.S. Physical Therapy van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel U.S. Physical Therapy over de laatste 5 handelsdagen

U.S. Physical Therapy aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de U.S. Physical Therapy koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende U.S. Physical Therapy nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van U.S. Physical Therapy

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun U.S. Physical Therapy koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van U.S. Physical Therapy in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor U.S. Physical Therapy. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van U.S. Physical Therapy.

U.S. Physical Therapy aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

U.S. Physical Therapy: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van U.S. Physical Therapy, Inc.?

De CEO van U.S. Physical Therapy, Inc. is Christopher Reading.

Wat is de actuele U.S. Physical Therapy, Inc. aandelen koers?

Het U.S. Physical Therapy, Inc.-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $86,16, de hoogste koers was $88,18 en de laagste koers was $85,31. De slotkoers was $87,20 en is daarmee met 1,38% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om U.S. Physical Therapy, Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om U.S. Physical Therapy, Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van U.S. Physical Therapy, Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. U.S. Physical Therapy, Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de U.S. Physical Therapy, Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor U.S. Physical Therapy, Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van U.S. Physical Therapy, Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van U.S. Physical Therapy, Inc. stijgen in 2022?

Gaat U.S. Physical Therapy, Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? U.S. Physical Therapy, Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van U.S. Physical Therapy, Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog U.S. Physical Therapy, Inc. aandelen kopen?

U.S. Physical Therapy, Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je U.S. Physical Therapy, Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen