Tutor Perini Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Tutor Perini Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Tutor Perini, wat de huidige verwachtingen zijn van Tutor Perinien hoe de toekomst eruit zal zien voor Tutor Perini. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Tutor Perini Corp delen.

Tutor Perini Corp is gevestigd in Sylmar in US. Tutor Perini telt momenteel 10.061 werknemers en is actief in de sector Construction. Ronald Tutor is de CEO van Tutor Perini Corp.

Tutor Perini Corp

Aandelen Tutor Perini kopen

Koop Tutor Perini Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Tutor Perini stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Tutor Perini  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Tutor Perini aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Tutor Perini.

Tutor Perini koers

Datum 4 oktober 2022
Slotkoers $6,28 +6,98%
Handelsvolume 444.882
Openingskoers $5,87
Hoogste koers $6,30
Laagste koers $5,87
Koersbereik $0,43
Ticker TPC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Tutor Perini koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Tutor Perini over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
4 oktober 2022 $6,28 +6,98% 444.882 $5,87 $6,30 $5,87
3 oktober 2022 $5,72 +3,44% 479.504 $5,53 $5,77 $5,42
29 september 2022 $5,64 -2,76% 387.297 $5,80 $5,80 $5,40
28 september 2022 $5,87 +1,03% 332.207 $5,81 $5,97 $5,72
27 september 2022 $5,72 -4,67% 410.666 $6,00 $6,02 $5,58

Aandelen Tutor Perini Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Tutor Perini? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Tutor Perini koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Tutor Perini te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Tutor Perini van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Tutor Perini over de laatste 5 handelsdagen

Tutor Perini aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Tutor Perini koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Tutor Perini nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Tutor Perini

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Tutor Perini koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Tutor Perini in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Tutor Perini. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Tutor Perini.

Tutor Perini aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Tutor Perini: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Tutor Perini Corp?

De CEO van Tutor Perini Corp is Ronald Tutor.

Wat is de actuele Tutor Perini Corp aandelen koers?

Het Tutor Perini Corp-aandeel had op 04-10-2022 een openingskoers van $5,87, de hoogste koers was $6,30 en de laagste koers was $5,87. De slotkoers was $6,28 en is daarmee met 9,79% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Tutor Perini Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Tutor Perini Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Tutor Perini Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Tutor Perini Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Tutor Perini Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Tutor Perini Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Tutor Perini Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Tutor Perini Corp stijgen in 2022?

Gaat Tutor Perini Corp volgend jaar in de prijs omhoog? Tutor Perini Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Tutor Perini Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Tutor Perini Corp aandelen kopen?

Tutor Perini Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Tutor Perini Corp aandelen kopen:

Andere aandelen