Tupperware Brands Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Tupperware Brands Corporation bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Tupperware Brands, wat de huidige verwachtingen zijn van Tupperware Brandsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Tupperware Brands. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Tupperware Brands Corporation delen.

Tupperware Brands Corporation is gevestigd in Orlando in US. Tupperware Brands telt momenteel 13.500 werknemers en is actief in de sector Manufacturing. E. Goings is de CEO van Tupperware Brands Corporation.

Tupperware Brands Corporation

Aandelen Tupperware Brands kopen

Koop Tupperware Brands Corporation aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Tupperware Brands stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Tupperware Brands  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Tupperware Brands aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Tupperware Brands.

Tupperware Brands koers

Datum 1 december 2022
Slotkoers $4,59 -0,86%
Handelsvolume 753.492
Openingskoers $4,63
Hoogste koers $4,82
Laagste koers $4,55
Koersbereik $0,27
Ticker TUP
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Tupperware Brands koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Tupperware Brands over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 december 2022 $4,59 -0,86% 753.492 $4,63 $4,82 $4,55
30 november 2022 $4,63 +1,09% 1.031.521 $4,58 $4,69 $4,37
29 november 2022 $4,57 -0,44% 612.488 $4,59 $4,60 $4,44
28 november 2022 $4,65 +6,65% 864.134 $4,36 $4,66 $4,30
25 november 2022 $4,42 -2,64% 418.533 $4,54 $4,70 $4,42

Aandelen Tupperware Brands Corporation koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Tupperware Brands? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Tupperware Brands koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Tupperware Brands te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Tupperware Brands van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Tupperware Brands over de laatste 5 handelsdagen

Tupperware Brands aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Tupperware Brands koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Tupperware Brands nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Tupperware Brands

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Tupperware Brands koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Tupperware Brands in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Tupperware Brands. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Tupperware Brands.

Tupperware Brands aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Tupperware Brands: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Tupperware Brands Corporation?

De CEO van Tupperware Brands Corporation is E. Goings.

Wat is de actuele Tupperware Brands Corporation aandelen koers?

Het Tupperware Brands Corporation-aandeel had op 01-12-2022 een openingskoers van $4,63, de hoogste koers was $4,82 en de laagste koers was $4,55. De slotkoers was $4,59 en is daarmee met 0,86% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Tupperware Brands Corporation kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Tupperware Brands Corporation te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Tupperware Brands Corporation te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Tupperware Brands Corporation wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Tupperware Brands Corporation koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Tupperware Brands Corporation ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Tupperware Brands Corporation? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Tupperware Brands Corporation stijgen in 2022?

Gaat Tupperware Brands Corporation volgend jaar in de prijs omhoog? Tupperware Brands Corporation is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Tupperware Brands Corporation en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Tupperware Brands Corporation aandelen kopen?

Tupperware Brands Corporation aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Tupperware Brands Corporation aandelen kopen:

Andere aandelen