Tsakos Energy Navigation Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Tsakos Energy Navigation Limited bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Tsakos Energy Navigation, wat de huidige verwachtingen zijn van Tsakos Energy Navigationen hoe de toekomst eruit zal zien voor Tsakos Energy Navigation. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Tsakos Energy Navigation Limited delen.

Tsakos Energy Navigation Limited is gevestigd in Athina in Greece. Tsakos Energy Navigation telt momenteel werknemers en is actief in de sector Transportation and Warehousing. Nikolas Tsakos is de CEO van Tsakos Energy Navigation Limited.

Tsakos Energy Navigation Limited

Aandelen Tsakos Energy Navigation kopen

Koop Tsakos Energy Navigation Limited aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Tsakos Energy Navigation stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Tsakos Energy Navigation  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Tsakos Energy Navigation aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Tsakos Energy Navigation.

Tsakos Energy Navigation koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $16,46 -1,73%
Handelsvolume 239.382
Openingskoers $16,75
Hoogste koers $16,75
Laagste koers $16,18
Koersbereik $0,57
Ticker TNP
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Tsakos Energy Navigation koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Tsakos Energy Navigation over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $16,46 -1,73% 239.382 $16,75 $16,75 $16,18
27 september 2022 $16,51 -2,13% 260.798 $16,87 $17,09 $16,37
26 september 2022 $16,56 +1,60% 304.535 $16,30 $17,00 $15,95
23 september 2022 $16,49 -7,57% 682.120 $17,84 $17,93 $16,11
22 september 2022 $18,46 -1,07% 322.449 $18,66 $18,99 $18,04

Aandelen Tsakos Energy Navigation Limited koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Tsakos Energy Navigation? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Tsakos Energy Navigation koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Tsakos Energy Navigation te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Tsakos Energy Navigation van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Tsakos Energy Navigation over de laatste 5 handelsdagen

Tsakos Energy Navigation aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Tsakos Energy Navigation koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Tsakos Energy Navigation nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Tsakos Energy Navigation

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Tsakos Energy Navigation koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Tsakos Energy Navigation in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Tsakos Energy Navigation. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Tsakos Energy Navigation.

Tsakos Energy Navigation aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Tsakos Energy Navigation: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Tsakos Energy Navigation Limited?

De CEO van Tsakos Energy Navigation Limited is Nikolas Tsakos.

Wat is de actuele Tsakos Energy Navigation Limited aandelen koers?

Het Tsakos Energy Navigation Limited-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $16,75, de hoogste koers was $16,75 en de laagste koers was $16,18. De slotkoers was $16,46 en is daarmee met 0,30% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Tsakos Energy Navigation Limited kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Tsakos Energy Navigation Limited te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Tsakos Energy Navigation Limited te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Tsakos Energy Navigation Limited wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Tsakos Energy Navigation Limited koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Tsakos Energy Navigation Limited ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Tsakos Energy Navigation Limited? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Tsakos Energy Navigation Limited stijgen in 2022?

Gaat Tsakos Energy Navigation Limited volgend jaar in de prijs omhoog? Tsakos Energy Navigation Limited is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Tsakos Energy Navigation Limited en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Tsakos Energy Navigation Limited aandelen kopen?

Tsakos Energy Navigation Limited aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Tsakos Energy Navigation Limited aandelen kopen:

Andere aandelen