Triton International Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Triton International Ltd bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Triton International, wat de huidige verwachtingen zijn van Triton Internationalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Triton International. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Triton International Ltd delen.

Triton International Ltd is gevestigd in in . Triton International telt momenteel werknemers en is actief in de sector Real Estate and Rental and Leasing. is de CEO van Triton International Ltd.

Triton International Ltd

Aandelen Triton International kopen

Koop Triton International Ltd aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Triton International stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Triton International  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Triton International aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Triton International.

Triton International koers

Datum 5 december 2022
Slotkoers $65,93 -1,32%
Handelsvolume 357.747
Openingskoers $66,81
Hoogste koers $67,16
Laagste koers $65,60
Koersbereik $1,56
Ticker TRTN
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Triton International koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Triton International over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 december 2022 $65,93 -1,32% 357.747 $66,81 $67,16 $65,60
2 december 2022 $67,54 +1,26% 335.353 $66,70 $67,82 $66,49
1 december 2022 $67,21 -0,69% 359.204 $67,68 $68,12 $67,01
30 november 2022 $67,47 +2,13% 498.301 $66,06 $67,54 $65,43
29 november 2022 $66,01 +0,26% 336.520 $65,84 $66,38 $65,29

Aandelen Triton International Ltd koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Triton International? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Triton International koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Triton International te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Triton International van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Triton International over de laatste 5 handelsdagen

Triton International aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Triton International koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Triton International nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Triton International

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Triton International koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Triton International in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Triton International. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Triton International.

Triton International aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Triton International: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Triton International Ltd?

De CEO van Triton International Ltd is .

Wat is de actuele Triton International Ltd aandelen koers?

Het Triton International Ltd-aandeel had op 05-12-2022 een openingskoers van $66,81, de hoogste koers was $67,16 en de laagste koers was $65,60. De slotkoers was $65,93 en is daarmee met 2,38% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Triton International Ltd kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Triton International Ltd te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Triton International Ltd te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Triton International Ltd wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Triton International Ltd koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Triton International Ltd ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Triton International Ltd? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Triton International Ltd stijgen in 2022?

Gaat Triton International Ltd volgend jaar in de prijs omhoog? Triton International Ltd is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Triton International Ltd en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Triton International Ltd aandelen kopen?

Triton International Ltd aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Triton International Ltd aandelen kopen:

Andere aandelen