TriplePoint Venture Growth BDC Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel TriplePoint Venture Growth BDC Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van TriplePoint Venture Growth BDC, wat de huidige verwachtingen zijn van TriplePoint Venture Growth BDCen hoe de toekomst eruit zal zien voor TriplePoint Venture Growth BDC. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over TriplePoint Venture Growth BDC Corp delen.

TriplePoint Venture Growth BDC Corp is gevestigd in Menlo Park in US. TriplePoint Venture Growth BDC telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. James Labe is de CEO van TriplePoint Venture Growth BDC Corp.

TriplePoint Venture Growth BDC Corp

Aandelen TriplePoint Venture Growth BDC kopen

Koop TriplePoint Venture Growth BDC Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de TriplePoint Venture Growth BDC stock koers van de afgelopen periode. Aandeel TriplePoint Venture Growth BDC  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de TriplePoint Venture Growth BDC aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van TriplePoint Venture Growth BDC.

TriplePoint Venture Growth BDC koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $10,57 -4,17%
Handelsvolume 237.824
Openingskoers $11,03
Hoogste koers $11,10
Laagste koers $10,45
Koersbereik $0,65
Ticker TPVG
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de TriplePoint Venture Growth BDC koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen TriplePoint Venture Growth BDC over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $10,57 -4,17% 237.824 $11,03 $11,10 $10,45
28 september 2022 $11,14 +2,86% 225.773 $10,83 $11,25 $10,72
27 september 2022 $10,76 +0,19% 254.570 $10,74 $11,03 $10,60
26 september 2022 $10,46 -4,47% 323.264 $10,95 $11,15 $10,41
23 september 2022 $10,95 -2,06% 350.257 $11,18 $11,25 $10,88

Aandelen TriplePoint Venture Growth BDC Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van TriplePoint Venture Growth BDC? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de TriplePoint Venture Growth BDC koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van TriplePoint Venture Growth BDC te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van TriplePoint Venture Growth BDC van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel TriplePoint Venture Growth BDC over de laatste 5 handelsdagen

TriplePoint Venture Growth BDC aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de TriplePoint Venture Growth BDC koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende TriplePoint Venture Growth BDC nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van TriplePoint Venture Growth BDC

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun TriplePoint Venture Growth BDC koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van TriplePoint Venture Growth BDC in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor TriplePoint Venture Growth BDC. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van TriplePoint Venture Growth BDC.

TriplePoint Venture Growth BDC aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

TriplePoint Venture Growth BDC: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van TriplePoint Venture Growth BDC Corp?

De CEO van TriplePoint Venture Growth BDC Corp is James Labe.

Wat is de actuele TriplePoint Venture Growth BDC Corp aandelen koers?

Het TriplePoint Venture Growth BDC Corp-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $11,03, de hoogste koers was $11,10 en de laagste koers was $10,45. De slotkoers was $10,57 en is daarmee met 5,12% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om TriplePoint Venture Growth BDC Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om TriplePoint Venture Growth BDC Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van TriplePoint Venture Growth BDC Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. TriplePoint Venture Growth BDC Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de TriplePoint Venture Growth BDC Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor TriplePoint Venture Growth BDC Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van TriplePoint Venture Growth BDC Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van TriplePoint Venture Growth BDC Corp stijgen in 2022?

Gaat TriplePoint Venture Growth BDC Corp volgend jaar in de prijs omhoog? TriplePoint Venture Growth BDC Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van TriplePoint Venture Growth BDC Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog TriplePoint Venture Growth BDC Corp aandelen kopen?

TriplePoint Venture Growth BDC Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je TriplePoint Venture Growth BDC Corp aandelen kopen:

Andere aandelen