Tri Pointe Homes Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Tri Pointe Homes Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Tri Pointe Homes, wat de huidige verwachtingen zijn van Tri Pointe Homesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Tri Pointe Homes. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Tri Pointe Homes Inc. delen.

Tri Pointe Homes Inc. is gevestigd in in . Tri Pointe Homes telt momenteel werknemers en is actief in de sector Construction. is de CEO van Tri Pointe Homes Inc..

Tri Pointe Homes Inc.

Aandelen Tri Pointe Homes kopen

Koop Tri Pointe Homes Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Tri Pointe Homes stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Tri Pointe Homes  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Tri Pointe Homes aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Tri Pointe Homes.

Tri Pointe Homes koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $18,76 +1,41%
Handelsvolume 627.040
Openingskoers $18,50
Hoogste koers $18,94
Laagste koers $18,50
Koersbereik $0,44
Ticker TPH
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Tri Pointe Homes koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Tri Pointe Homes over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $18,76 +1,41% 627.040 $18,50 $18,94 $18,50
1 december 2022 $19,00 +1,99% 877.670 $18,63 $19,11 $18,63
30 november 2022 $18,44 +2,33% 727.407 $18,02 $18,46 $17,52
29 november 2022 $18,09 +1,06% 605.411 $17,90 $18,16 $17,81
28 november 2022 $17,90 -1,00% 500.731 $18,08 $18,20 $17,72

Aandelen Tri Pointe Homes Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Tri Pointe Homes? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Tri Pointe Homes koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Tri Pointe Homes te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Tri Pointe Homes van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Tri Pointe Homes over de laatste 5 handelsdagen

Tri Pointe Homes aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Tri Pointe Homes koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Tri Pointe Homes nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Tri Pointe Homes

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Tri Pointe Homes koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Tri Pointe Homes in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Tri Pointe Homes. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Tri Pointe Homes.

Tri Pointe Homes aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Tri Pointe Homes: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Tri Pointe Homes Inc.?

De CEO van Tri Pointe Homes Inc. is .

Wat is de actuele Tri Pointe Homes Inc. aandelen koers?

Het Tri Pointe Homes Inc.-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $18,50, de hoogste koers was $18,94 en de laagste koers was $18,50. De slotkoers was $18,76 en is daarmee met 1,26% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Tri Pointe Homes Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Tri Pointe Homes Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Tri Pointe Homes Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Tri Pointe Homes Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Tri Pointe Homes Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Tri Pointe Homes Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Tri Pointe Homes Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Tri Pointe Homes Inc. stijgen in 2022?

Gaat Tri Pointe Homes Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Tri Pointe Homes Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Tri Pointe Homes Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Tri Pointe Homes Inc. aandelen kopen?

Tri Pointe Homes Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Tri Pointe Homes Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen