Transcontinental Realty Investors Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Transcontinental Realty Investors, Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Transcontinental Realty Investors, wat de huidige verwachtingen zijn van Transcontinental Realty Investorsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Transcontinental Realty Investors. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Transcontinental Realty Investors, Inc. delen.

Transcontinental Realty Investors, Inc. is gevestigd in Dallas in US. Transcontinental Realty Investors telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Daniel Moos is de CEO van Transcontinental Realty Investors, Inc..

Transcontinental Realty Investors, Inc.

Aandelen Transcontinental Realty Investors kopen

Koop Transcontinental Realty Investors, Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Transcontinental Realty Investors stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Transcontinental Realty Investors  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Transcontinental Realty Investors aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Transcontinental Realty Investors.

Transcontinental Realty Investors koers

Datum 23 september 2022
Slotkoers $39,40 -2,91%
Handelsvolume 11.124
Openingskoers $40,58
Hoogste koers $40,65
Laagste koers $38,84
Koersbereik $1,82
Ticker TCI
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Transcontinental Realty Investors koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Transcontinental Realty Investors over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
23 september 2022 $39,40 -2,91% 11.124 $40,58 $40,65 $38,84
22 september 2022 $41,82 -2,20% 4.048 $42,76 $42,76 $41,17
21 september 2022 $42,74 -2,53% 20.187 $43,85 $44,15 $42,40
20 september 2022 $43,97 +3,75% 20.157 $42,38 $44,20 $42,38
16 september 2022 $39,52 +0,46% 35.986 $39,34 $40,03 $37,35

Aandelen Transcontinental Realty Investors, Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Transcontinental Realty Investors? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Transcontinental Realty Investors koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Transcontinental Realty Investors te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Transcontinental Realty Investors van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Transcontinental Realty Investors over de laatste 5 handelsdagen

Transcontinental Realty Investors aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Transcontinental Realty Investors koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Transcontinental Realty Investors nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Transcontinental Realty Investors

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Transcontinental Realty Investors koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Transcontinental Realty Investors in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Transcontinental Realty Investors. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Transcontinental Realty Investors.

Transcontinental Realty Investors aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Transcontinental Realty Investors: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Transcontinental Realty Investors, Inc.?

De CEO van Transcontinental Realty Investors, Inc. is Daniel Moos.

Wat is de actuele Transcontinental Realty Investors, Inc. aandelen koers?

Het Transcontinental Realty Investors, Inc.-aandeel had op 23-09-2022 een openingskoers van $40,58, de hoogste koers was $40,65 en de laagste koers was $38,84. De slotkoers was $39,40 en is daarmee met 5,79% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Transcontinental Realty Investors, Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Transcontinental Realty Investors, Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Transcontinental Realty Investors, Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Transcontinental Realty Investors, Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Transcontinental Realty Investors, Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Transcontinental Realty Investors, Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Transcontinental Realty Investors, Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Transcontinental Realty Investors, Inc. stijgen in 2022?

Gaat Transcontinental Realty Investors, Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Transcontinental Realty Investors, Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Transcontinental Realty Investors, Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Transcontinental Realty Investors, Inc. aandelen kopen?

Transcontinental Realty Investors, Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Transcontinental Realty Investors, Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen