Townsquare Media Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Townsquare Media Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Townsquare Media, wat de huidige verwachtingen zijn van Townsquare Mediaen hoe de toekomst eruit zal zien voor Townsquare Media. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Townsquare Media Inc delen.

Townsquare Media Inc is gevestigd in Purchase in US. Townsquare Media telt momenteel 2.900 werknemers en is actief in de sector Information. is de CEO van Townsquare Media Inc.

Townsquare Media Inc

Aandelen Townsquare Media kopen

Koop Townsquare Media Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Townsquare Media stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Townsquare Media  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Townsquare Media aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Townsquare Media.

Townsquare Media koers

Datum 1 december 2022
Slotkoers $7,39 +0,27%
Handelsvolume 26.840
Openingskoers $7,37
Hoogste koers $7,43
Laagste koers $7,15
Koersbereik $0,28
Ticker TSQ
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Townsquare Media koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Townsquare Media over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 december 2022 $7,39 +0,27% 26.840 $7,37 $7,43 $7,15
30 november 2022 $7,43 +1,78% 54.214 $7,30 $7,64 $7,12
29 november 2022 $7,28 -1,22% 16.799 $7,37 $7,40 $7,25
28 november 2022 $7,28 -7,61% 129.410 $7,88 $7,99 $7,27
25 november 2022 $7,91 +1,41% 9.710 $7,80 $8,00 $7,71

Aandelen Townsquare Media Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Townsquare Media? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Townsquare Media koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Townsquare Media te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Townsquare Media van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Townsquare Media over de laatste 5 handelsdagen

Townsquare Media aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Townsquare Media koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Townsquare Media nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Townsquare Media

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Townsquare Media koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Townsquare Media in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Townsquare Media. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Townsquare Media.

Townsquare Media aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Townsquare Media: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Townsquare Media Inc?

De CEO van Townsquare Media Inc is .

Wat is de actuele Townsquare Media Inc aandelen koers?

Het Townsquare Media Inc-aandeel had op 01-12-2022 een openingskoers van $7,37, de hoogste koers was $7,43 en de laagste koers was $7,15. De slotkoers was $7,39 en is daarmee met 0,54% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Townsquare Media Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Townsquare Media Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Townsquare Media Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Townsquare Media Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Townsquare Media Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Townsquare Media Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Townsquare Media Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Townsquare Media Inc stijgen in 2022?

Gaat Townsquare Media Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Townsquare Media Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Townsquare Media Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Townsquare Media Inc aandelen kopen?

Townsquare Media Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Townsquare Media Inc aandelen kopen:

Andere aandelen