Toronto Dominion Bank Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Toronto Dominion Bank bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Toronto Dominion Bank, wat de huidige verwachtingen zijn van Toronto Dominion Banken hoe de toekomst eruit zal zien voor Toronto Dominion Bank. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Toronto Dominion Bank delen.

Toronto Dominion Bank is gevestigd in Toronto in Canada. Toronto Dominion Bank telt momenteel 89.031 werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Bharat Masrani is de CEO van Toronto Dominion Bank.

Toronto Dominion Bank

Aandelen Toronto Dominion Bank kopen

Koop Toronto Dominion Bank aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Toronto Dominion Bank stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Toronto Dominion Bank  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Toronto Dominion Bank aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Toronto Dominion Bank.

Toronto Dominion Bank koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $61,97 -0,35%
Handelsvolume 2.095.279
Openingskoers $62,19
Hoogste koers $62,24
Laagste koers $60,67
Koersbereik $1,57
Ticker TD
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Toronto Dominion Bank koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Toronto Dominion Bank over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $61,97 -0,35% 2.095.279 $62,19 $62,24 $60,67
28 september 2022 $62,69 +2,38% 2.040.509 $61,23 $63,09 $60,74
27 september 2022 $61,46 -1,40% 2.154.277 $62,33 $62,56 $61,07
26 september 2022 $61,84 +0,77% 1.635.833 $61,37 $62,35 $61,10
23 september 2022 $62,08 -1,46% 2.217.608 $63,00 $63,04 $61,49

Aandelen Toronto Dominion Bank koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Toronto Dominion Bank? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Toronto Dominion Bank koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Toronto Dominion Bank te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Toronto Dominion Bank van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Toronto Dominion Bank over de laatste 5 handelsdagen

Toronto Dominion Bank aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Toronto Dominion Bank koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Toronto Dominion Bank nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Toronto Dominion Bank

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Toronto Dominion Bank koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Toronto Dominion Bank in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Toronto Dominion Bank. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Toronto Dominion Bank.

Toronto Dominion Bank aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Toronto Dominion Bank: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Toronto Dominion Bank?

De CEO van Toronto Dominion Bank is Bharat Masrani.

Wat is de actuele Toronto Dominion Bank aandelen koers?

Het Toronto Dominion Bank-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $62,19, de hoogste koers was $62,24 en de laagste koers was $60,67. De slotkoers was $61,97 en is daarmee met 1,15% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Toronto Dominion Bank kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Toronto Dominion Bank te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Toronto Dominion Bank te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Toronto Dominion Bank wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Toronto Dominion Bank koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Toronto Dominion Bank ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Toronto Dominion Bank? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Toronto Dominion Bank stijgen in 2022?

Gaat Toronto Dominion Bank volgend jaar in de prijs omhoog? Toronto Dominion Bank is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Toronto Dominion Bank en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Toronto Dominion Bank aandelen kopen?

Toronto Dominion Bank aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Toronto Dominion Bank aandelen kopen:

Andere aandelen