Tootsie Roll Industries Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Tootsie Roll Industries, Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Tootsie Roll Industries, wat de huidige verwachtingen zijn van Tootsie Roll Industriesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Tootsie Roll Industries. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Tootsie Roll Industries, Inc. delen.

Tootsie Roll Industries, Inc. is gevestigd in Chicago in US. Tootsie Roll Industries telt momenteel 2.000 werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Ellen Gordon is de CEO van Tootsie Roll Industries, Inc..

Tootsie Roll Industries, Inc.

Aandelen Tootsie Roll Industries kopen

Koop Tootsie Roll Industries, Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Tootsie Roll Industries stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Tootsie Roll Industries  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Tootsie Roll Industries aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Tootsie Roll Industries.

Tootsie Roll Industries koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $34,58 +2,52%
Handelsvolume 114.932
Openingskoers $33,73
Hoogste koers $34,90
Laagste koers $33,48
Koersbereik $1,42
Ticker TR
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Tootsie Roll Industries koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Tootsie Roll Industries over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $34,58 +2,52% 114.932 $33,73 $34,90 $33,48
27 september 2022 $33,78 -2,17% 63.756 $34,53 $34,71 $33,69
26 september 2022 $34,46 -0,17% 94.607 $34,52 $35,07 $34,28
23 september 2022 $34,73 -0,40% 82.401 $34,87 $34,94 $34,07
22 september 2022 $35,05 +0,29% 53.396 $34,95 $35,19 $34,73

Aandelen Tootsie Roll Industries, Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Tootsie Roll Industries? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Tootsie Roll Industries koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Tootsie Roll Industries te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Tootsie Roll Industries van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Tootsie Roll Industries over de laatste 5 handelsdagen

Tootsie Roll Industries aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Tootsie Roll Industries koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Tootsie Roll Industries nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Tootsie Roll Industries

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Tootsie Roll Industries koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Tootsie Roll Industries in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Tootsie Roll Industries. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Tootsie Roll Industries.

Tootsie Roll Industries aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Tootsie Roll Industries: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Tootsie Roll Industries, Inc.?

De CEO van Tootsie Roll Industries, Inc. is Ellen Gordon.

Wat is de actuele Tootsie Roll Industries, Inc. aandelen koers?

Het Tootsie Roll Industries, Inc.-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $33,73, de hoogste koers was $34,90 en de laagste koers was $33,48. De slotkoers was $34,58 en is daarmee met 2,37% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Tootsie Roll Industries, Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Tootsie Roll Industries, Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Tootsie Roll Industries, Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Tootsie Roll Industries, Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Tootsie Roll Industries, Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Tootsie Roll Industries, Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Tootsie Roll Industries, Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Tootsie Roll Industries, Inc. stijgen in 2022?

Gaat Tootsie Roll Industries, Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Tootsie Roll Industries, Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Tootsie Roll Industries, Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Tootsie Roll Industries, Inc. aandelen kopen?

Tootsie Roll Industries, Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Tootsie Roll Industries, Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen