Tomtom Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Tomtom NV bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Tomtom, wat de huidige verwachtingen zijn van Tomtomen hoe de toekomst eruit zal zien voor Tomtom. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Tomtom NV delen.

Tomtom NV is gevestigd in Amsterdam in Netherlands. Tomtom telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Harold Goddijn is de CEO van Tomtom NV.

Tomtom NV

Aandelen Tomtom kopen

Koop Tomtom NV aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Tomtom stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Tomtom  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Tomtom aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Tomtom.

Tomtom koers

Datum 5 december 2022
Slotkoers €7,39 -3,21%
Handelsvolume 562.464
Openingskoers €7,63
Hoogste koers €7,70
Laagste koers €7,36
Koersbereik €0,34
Ticker TOM2
Exchange AEX (Euronext Amsterdam)
Bekijk hieronder de Tomtom koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Tomtom over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 december 2022 €7,39 -3,21% 562.464 €7,63 €7,70 €7,36
2 december 2022 €7,65 -4,50% 715.353 €8,01 €8,01 €7,61
1 december 2022 €8,03 +2,49% 428.597 €7,83 €8,05 €7,75
30 november 2022 €7,69 -0,77% 386.813 €7,75 €7,84 €7,67
29 november 2022 €7,68 -3,34% 478.648 €7,94 €7,94 €7,64

Aandelen Tomtom NV koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Tomtom? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Tomtom koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Tomtom te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Tomtom van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Tomtom over de laatste 5 handelsdagen

Tomtom aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Tomtom koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Tomtom nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Tomtom

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Tomtom koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Tomtom in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Tomtom. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Tomtom.

Tomtom aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Tomtom: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Tomtom NV?

De CEO van Tomtom NV is Harold Goddijn.

Wat is de actuele Tomtom NV aandelen koers?

Het Tomtom NV-aandeel had op 05-12-2022 een openingskoers van €7,63, de hoogste koers was €7,70 en de laagste koers was €7,36. De slotkoers was €7,39 en is daarmee met 3,40% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Tomtom NV kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Tomtom NV te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Tomtom NV te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Tomtom NV wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Tomtom NV koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Tomtom NV ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Tomtom NV? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Tomtom NV stijgen in 2022?

Gaat Tomtom NV volgend jaar in de prijs omhoog? Tomtom NV is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Tomtom NV en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Tomtom NV aandelen kopen?

Tomtom NV aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Tomtom NV aandelen kopen:

Andere aandelen