Teva- Pharmaceutical Industries Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Teva- Pharmaceutical Industries Ltd. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Teva- Pharmaceutical Industries, wat de huidige verwachtingen zijn van Teva- Pharmaceutical Industriesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Teva- Pharmaceutical Industries. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Teva- Pharmaceutical Industries Ltd. delen.

Teva- Pharmaceutical Industries Ltd. is gevestigd in P O B 3190 in Israel. Teva- Pharmaceutical Industries telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Kaare Schultz is de CEO van Teva- Pharmaceutical Industries Ltd..

Teva- Pharmaceutical Industries Ltd.

Aandelen Teva- Pharmaceutical Industries kopen

Koop Teva- Pharmaceutical Industries Ltd. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Teva- Pharmaceutical Industries stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Teva- Pharmaceutical Industries  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Teva- Pharmaceutical Industries aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Teva- Pharmaceutical Industries.

Teva- Pharmaceutical Industries koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $8,32 -1,77%
Handelsvolume 13.319.613
Openingskoers $8,47
Hoogste koers $8,48
Laagste koers $8,24
Koersbereik $0,24
Ticker TEVA
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Teva- Pharmaceutical Industries koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Teva- Pharmaceutical Industries over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $8,32 -1,77% 13.319.613 $8,47 $8,48 $8,24
7 december 2022 $8,45 -0,47% 7.936.135 $8,49 $8,55 $8,39
6 december 2022 $8,55 -0,58% 8.649.997 $8,60 $8,64 $8,40
5 december 2022 $8,62 -0,69% 5.012.027 $8,68 $8,78 $8,58
2 december 2022 $8,66 +0,35% 5.404.060 $8,63 $8,72 $8,61

Aandelen Teva- Pharmaceutical Industries Ltd. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Teva- Pharmaceutical Industries? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Teva- Pharmaceutical Industries koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Teva- Pharmaceutical Industries te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Teva- Pharmaceutical Industries van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Teva- Pharmaceutical Industries over de laatste 5 handelsdagen

Teva- Pharmaceutical Industries aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Teva- Pharmaceutical Industries koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Teva- Pharmaceutical Industries nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Teva- Pharmaceutical Industries

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Teva- Pharmaceutical Industries koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Teva- Pharmaceutical Industries in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Teva- Pharmaceutical Industries. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Teva- Pharmaceutical Industries.

Teva- Pharmaceutical Industries aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Teva- Pharmaceutical Industries: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Teva- Pharmaceutical Industries Ltd.?

De CEO van Teva- Pharmaceutical Industries Ltd. is Kaare Schultz.

Wat is de actuele Teva- Pharmaceutical Industries Ltd. aandelen koers?

Het Teva- Pharmaceutical Industries Ltd.-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $8,47, de hoogste koers was $8,48 en de laagste koers was $8,24. De slotkoers was $8,32 en is daarmee met 1,54% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Teva- Pharmaceutical Industries Ltd. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Teva- Pharmaceutical Industries Ltd. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Teva- Pharmaceutical Industries Ltd. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Teva- Pharmaceutical Industries Ltd. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Teva- Pharmaceutical Industries Ltd. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Teva- Pharmaceutical Industries Ltd. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Teva- Pharmaceutical Industries Ltd.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Teva- Pharmaceutical Industries Ltd. stijgen in 2022?

Gaat Teva- Pharmaceutical Industries Ltd. volgend jaar in de prijs omhoog? Teva- Pharmaceutical Industries Ltd. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Teva- Pharmaceutical Industries Ltd. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Teva- Pharmaceutical Industries Ltd. aandelen kopen?

Teva- Pharmaceutical Industries Ltd. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Teva- Pharmaceutical Industries Ltd. aandelen kopen:

Andere aandelen