Tetra Technologies Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Tetra Technologies, Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Tetra Technologies, wat de huidige verwachtingen zijn van Tetra Technologiesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Tetra Technologies. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Tetra Technologies, Inc. delen.

Tetra Technologies, Inc. is gevestigd in The Woodlands in US. Tetra Technologies telt momenteel werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. Brady Murphy is de CEO van Tetra Technologies, Inc..

Tetra Technologies, Inc.

Aandelen Tetra Technologies kopen

Koop Tetra Technologies, Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Tetra Technologies stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Tetra Technologies  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Tetra Technologies aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Tetra Technologies.

Tetra Technologies koers

Datum 5 oktober 2022
Slotkoers $4,16 +5,32%
Handelsvolume 850.928
Openingskoers $3,95
Hoogste koers $4,20
Laagste koers $3,95
Koersbereik $0,25
Ticker TTI
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Tetra Technologies koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Tetra Technologies over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 oktober 2022 $4,16 +5,32% 850.928 $3,95 $4,20 $3,95
4 oktober 2022 $4,02 +2,55% 1.192.730 $3,92 $4,04 $3,84
3 oktober 2022 $3,78 +0,80% 657.880 $3,75 $3,91 $3,72
29 september 2022 $3,59 +1,70% 704.198 $3,53 $3,62 $3,43
28 september 2022 $3,57 +5,93% 676.630 $3,37 $3,61 $3,33

Aandelen Tetra Technologies, Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Tetra Technologies? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Tetra Technologies koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Tetra Technologies te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Tetra Technologies van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Tetra Technologies over de laatste 5 handelsdagen

Tetra Technologies aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Tetra Technologies koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Tetra Technologies nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Tetra Technologies

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Tetra Technologies koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Tetra Technologies in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Tetra Technologies. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Tetra Technologies.

Tetra Technologies aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Tetra Technologies: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Tetra Technologies, Inc.?

De CEO van Tetra Technologies, Inc. is Brady Murphy.

Wat is de actuele Tetra Technologies, Inc. aandelen koers?

Het Tetra Technologies, Inc.-aandeel had op 05-10-2022 een openingskoers van $3,95, de hoogste koers was $4,20 en de laagste koers was $3,95. De slotkoers was $4,16 en is daarmee met 3,48% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Tetra Technologies, Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Tetra Technologies, Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Tetra Technologies, Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Tetra Technologies, Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Tetra Technologies, Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Tetra Technologies, Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Tetra Technologies, Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Tetra Technologies, Inc. stijgen in 2022?

Gaat Tetra Technologies, Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Tetra Technologies, Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Tetra Technologies, Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Tetra Technologies, Inc. aandelen kopen?

Tetra Technologies, Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Tetra Technologies, Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen