Tencent Music Entertainment Group Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Tencent Music Entertainment Group bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Tencent Music Entertainment Group, wat de huidige verwachtingen zijn van Tencent Music Entertainment Groupen hoe de toekomst eruit zal zien voor Tencent Music Entertainment Group. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Tencent Music Entertainment Group delen.

Tencent Music Entertainment Group is gevestigd in Shenzhen in China (Mainland). Tencent Music Entertainment Group telt momenteel werknemers en is actief in de sector Information. Cussion Kar Shun Pang is de CEO van Tencent Music Entertainment Group.

Tencent Music Entertainment Group

Aandelen Tencent Music Entertainment Group kopen

Koop Tencent Music Entertainment Group aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Tencent Music Entertainment Group stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Tencent Music Entertainment Group  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Tencent Music Entertainment Group aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Tencent Music Entertainment Group.

Tencent Music Entertainment Group koers

Datum 20 maart 2023
Slotkoers $7,86 +2,08%
Handelsvolume 7.908.991
Openingskoers $7,70
Hoogste koers $8,06
Laagste koers $7,57
Koersbereik $0,49
Ticker TME
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Tencent Music Entertainment Group koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Tencent Music Entertainment Group over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
20 maart 2023 $7,86 +2,08% 7.908.991 $7,70 $8,06 $7,57
17 maart 2023 $7,85 -0,51% 12.581.121 $7,89 $7,94 $7,75
16 maart 2023 $7,84 +4,53% 7.244.013 $7,50 $7,86 $7,43
15 maart 2023 $7,53 -0,40% 8.135.033 $7,56 $7,62 $7,24
14 maart 2023 $7,76 +2,92% 4.944.022 $7,54 $7,84 $7,44

Aandelen Tencent Music Entertainment Group koers verwachting 2023-2025

Heb je interesse in de aandelen van Tencent Music Entertainment Group? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Tencent Music Entertainment Group koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Tencent Music Entertainment Group te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Tencent Music Entertainment Group van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Tencent Music Entertainment Group over de laatste 5 handelsdagen

Tencent Music Entertainment Group aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Tencent Music Entertainment Group koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Tencent Music Entertainment Group nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Tencent Music Entertainment Group

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Tencent Music Entertainment Group koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Tencent Music Entertainment Group in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Tencent Music Entertainment Group. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Tencent Music Entertainment Group.

Tencent Music Entertainment Group aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Tencent Music Entertainment Group: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Tencent Music Entertainment Group?

De CEO van Tencent Music Entertainment Group is Cussion Kar Shun Pang.

Wat is de actuele Tencent Music Entertainment Group aandelen koers?

Het Tencent Music Entertainment Group-aandeel had op 20-03-2023 een openingskoers van $7,70, de hoogste koers was $8,06 en de laagste koers was $7,57. De slotkoers was $7,86 en is daarmee met 0,13% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Tencent Music Entertainment Group kopen in 2023-2025?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Tencent Music Entertainment Group te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Tencent Music Entertainment Group te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Tencent Music Entertainment Group wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Tencent Music Entertainment Group koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Tencent Music Entertainment Group ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Tencent Music Entertainment Group? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Tencent Music Entertainment Group stijgen in 2023?

Gaat Tencent Music Entertainment Group volgend jaar in de prijs omhoog? Tencent Music Entertainment Group is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Tencent Music Entertainment Group en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2023.

Hoe kan ik vandaag nog Tencent Music Entertainment Group aandelen kopen?

Tencent Music Entertainment Group aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Tencent Music Entertainment Group aandelen kopen:

Andere aandelen