Telephone And Data Systems Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Telephone And Data Systems, Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Telephone And Data Systems, wat de huidige verwachtingen zijn van Telephone And Data Systemsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Telephone And Data Systems. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Telephone And Data Systems, Inc. delen.

Telephone And Data Systems, Inc. is gevestigd in in . Telephone And Data Systems telt momenteel 9.900 werknemers en is actief in de sector Information. is de CEO van Telephone And Data Systems, Inc..

Telephone And Data Systems, Inc.

Aandelen Telephone And Data Systems kopen

Koop Telephone And Data Systems, Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Telephone And Data Systems stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Telephone And Data Systems  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Telephone And Data Systems aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Telephone And Data Systems.

Telephone And Data Systems koers

Datum 26 september 2022
Slotkoers $14,55 +0,07%
Handelsvolume 929.585
Openingskoers $14,54
Hoogste koers $14,74
Laagste koers $14,45
Koersbereik $0,29
Ticker TDS
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Telephone And Data Systems koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Telephone And Data Systems over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
26 september 2022 $14,55 +0,07% 929.585 $14,54 $14,74 $14,45
23 september 2022 $14,67 -2,13% 839.308 $14,99 $15,03 $14,48
22 september 2022 $15,17 +1,68% 687.501 $14,92 $15,23 $14,86
21 september 2022 $14,96 -1,90% 909.573 $15,25 $15,42 $14,96
20 september 2022 $15,13 -2,07% 688.141 $15,45 $15,49 $15,05

Aandelen Telephone And Data Systems, Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Telephone And Data Systems? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Telephone And Data Systems koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Telephone And Data Systems te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Telephone And Data Systems van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Telephone And Data Systems over de laatste 5 handelsdagen

Telephone And Data Systems aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Telephone And Data Systems koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Telephone And Data Systems nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Telephone And Data Systems

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Telephone And Data Systems koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Telephone And Data Systems in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Telephone And Data Systems. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Telephone And Data Systems.

Telephone And Data Systems aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Telephone And Data Systems: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Telephone And Data Systems, Inc.?

De CEO van Telephone And Data Systems, Inc. is .

Wat is de actuele Telephone And Data Systems, Inc. aandelen koers?

Het Telephone And Data Systems, Inc.-aandeel had op 26-09-2022 een openingskoers van $14,54, de hoogste koers was $14,74 en de laagste koers was $14,45. De slotkoers was $14,55 en is daarmee met 0,82% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Telephone And Data Systems, Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Telephone And Data Systems, Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Telephone And Data Systems, Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Telephone And Data Systems, Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Telephone And Data Systems, Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Telephone And Data Systems, Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Telephone And Data Systems, Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Telephone And Data Systems, Inc. stijgen in 2022?

Gaat Telephone And Data Systems, Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Telephone And Data Systems, Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Telephone And Data Systems, Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Telephone And Data Systems, Inc. aandelen kopen?

Telephone And Data Systems, Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Telephone And Data Systems, Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen