Telefonica Brasil S.A., Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Telefonica Brasil S.A., bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Telefonica Brasil S.A.,, wat de huidige verwachtingen zijn van Telefonica Brasil S.A.,en hoe de toekomst eruit zal zien voor Telefonica Brasil S.A.,. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Telefonica Brasil S.A., delen.

Telefonica Brasil S.A., is gevestigd in Sao Paulo in Brazil. Telefonica Brasil S.A., telt momenteel werknemers en is actief in de sector Information. Christian Gebara is de CEO van Telefonica Brasil S.A.,.

Telefonica Brasil S.A.,

Aandelen Telefonica Brasil S.A., kopen

Koop Telefonica Brasil S.A., aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Telefonica Brasil S.A., stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Telefonica Brasil S.A.,  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Telefonica Brasil S.A., aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Telefonica Brasil S.A.,.

Telefonica Brasil S.A., koers

Datum 6 oktober 2022
Slotkoers $7,66 -0,13%
Handelsvolume 835.546
Openingskoers $7,67
Hoogste koers $7,75
Laagste koers $7,63
Koersbereik $0,12
Ticker VIV
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Telefonica Brasil S.A., koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Telefonica Brasil S.A., over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
6 oktober 2022 $7,66 -0,13% 835.546 $7,67 $7,75 $7,63
5 oktober 2022 $7,78 -1,14% 1.498.541 $7,87 $7,88 $7,72
4 oktober 2022 $7,98 -3,04% 1.394.135 $8,23 $8,24 $7,94
3 oktober 2022 $8,13 +4,23% 1.696.957 $7,80 $8,16 $7,76
29 september 2022 $7,50 +0,13% 2.527.005 $7,49 $7,57 $7,39

Aandelen Telefonica Brasil S.A., koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Telefonica Brasil S.A.,? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Telefonica Brasil S.A., koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Telefonica Brasil S.A., te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Telefonica Brasil S.A., van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Telefonica Brasil S.A., over de laatste 5 handelsdagen

Telefonica Brasil S.A., aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Telefonica Brasil S.A., koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Telefonica Brasil S.A., nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Telefonica Brasil S.A.,

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Telefonica Brasil S.A., koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Telefonica Brasil S.A., in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Telefonica Brasil S.A.,. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Telefonica Brasil S.A.,.

Telefonica Brasil S.A., aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Telefonica Brasil S.A.,: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Telefonica Brasil S.A.,?

De CEO van Telefonica Brasil S.A., is Christian Gebara.

Wat is de actuele Telefonica Brasil S.A., aandelen koers?

Het Telefonica Brasil S.A.,-aandeel had op 06-10-2022 een openingskoers van $7,67, de hoogste koers was $7,75 en de laagste koers was $7,63. De slotkoers was $7,66 en is daarmee met 1,54% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Telefonica Brasil S.A., kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Telefonica Brasil S.A., te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Telefonica Brasil S.A., te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Telefonica Brasil S.A., wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Telefonica Brasil S.A., koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Telefonica Brasil S.A., ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Telefonica Brasil S.A.,? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Telefonica Brasil S.A., stijgen in 2022?

Gaat Telefonica Brasil S.A., volgend jaar in de prijs omhoog? Telefonica Brasil S.A., is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Telefonica Brasil S.A., en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Telefonica Brasil S.A., aandelen kopen?

Telefonica Brasil S.A., aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Telefonica Brasil S.A., aandelen kopen:

Andere aandelen