Telecom Argentina Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Telecom Argentina S.A. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Telecom Argentina, wat de huidige verwachtingen zijn van Telecom Argentinaen hoe de toekomst eruit zal zien voor Telecom Argentina. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Telecom Argentina S.A. delen.

Telecom Argentina S.A. is gevestigd in Buenos Aires in Argentina. Telecom Argentina telt momenteel werknemers en is actief in de sector Information. Roberto Nobile is de CEO van Telecom Argentina S.A..

Telecom Argentina S.A.

Aandelen Telecom Argentina kopen

Koop Telecom Argentina S.A. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Telecom Argentina stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Telecom Argentina  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Telecom Argentina aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Telecom Argentina.

Telecom Argentina koers

Datum 4 oktober 2022
Slotkoers $4,22 -1,17%
Handelsvolume 51.796
Openingskoers $4,27
Hoogste koers $4,37
Laagste koers $4,19
Koersbereik $0,18
Ticker TEO
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Telecom Argentina koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Telecom Argentina over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
4 oktober 2022 $4,22 -1,17% 51.796 $4,27 $4,37 $4,19
3 oktober 2022 $4,19 +3,20% 107.650 $4,06 $4,28 $4,06
29 september 2022 $4,01 +1,78% 45.534 $3,94 $4,08 $3,92
28 september 2022 $4,08 +2,26% 100.864 $3,99 $4,17 $3,99
27 september 2022 $3,96 +1,02% 49.274 $3,92 $4,09 $3,92

Aandelen Telecom Argentina S.A. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Telecom Argentina? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Telecom Argentina koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Telecom Argentina te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Telecom Argentina van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Telecom Argentina over de laatste 5 handelsdagen

Telecom Argentina aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Telecom Argentina koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Telecom Argentina nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Telecom Argentina

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Telecom Argentina koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Telecom Argentina in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Telecom Argentina. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Telecom Argentina.

Telecom Argentina aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Telecom Argentina: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Telecom Argentina S.A.?

De CEO van Telecom Argentina S.A. is Roberto Nobile.

Wat is de actuele Telecom Argentina S.A. aandelen koers?

Het Telecom Argentina S.A.-aandeel had op 04-10-2022 een openingskoers van $4,27, de hoogste koers was $4,37 en de laagste koers was $4,19. De slotkoers was $4,22 en is daarmee met 0,72% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Telecom Argentina S.A. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Telecom Argentina S.A. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Telecom Argentina S.A. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Telecom Argentina S.A. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Telecom Argentina S.A. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Telecom Argentina S.A. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Telecom Argentina S.A.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Telecom Argentina S.A. stijgen in 2022?

Gaat Telecom Argentina S.A. volgend jaar in de prijs omhoog? Telecom Argentina S.A. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Telecom Argentina S.A. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Telecom Argentina S.A. aandelen kopen?

Telecom Argentina S.A. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Telecom Argentina S.A. aandelen kopen:

Andere aandelen