Tekla World Healthcare Fund Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Tekla World Healthcare Fund bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Tekla World Healthcare Fund, wat de huidige verwachtingen zijn van Tekla World Healthcare Funden hoe de toekomst eruit zal zien voor Tekla World Healthcare Fund. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Tekla World Healthcare Fund delen.

Tekla World Healthcare Fund is gevestigd in Boston in US. Tekla World Healthcare Fund telt momenteel werknemers en is actief in de sector . is de CEO van Tekla World Healthcare Fund.

Tekla World Healthcare Fund

Aandelen Tekla World Healthcare Fund kopen

Koop Tekla World Healthcare Fund aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Tekla World Healthcare Fund stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Tekla World Healthcare Fund  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Tekla World Healthcare Fund aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Tekla World Healthcare Fund.

Tekla World Healthcare Fund koers

Datum 25 november 2022
Slotkoers $14,65 +0,34%
Handelsvolume 18.142
Openingskoers $14,60
Hoogste koers $14,68
Laagste koers $14,60
Koersbereik $0,08
Ticker THW
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Tekla World Healthcare Fund koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Tekla World Healthcare Fund over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
25 november 2022 $14,65 +0,34% 18.142 $14,60 $14,68 $14,60
23 november 2022 $14,60 +0,27% 53.655 $14,56 $14,72 $14,51
22 november 2022 $14,52 +1,18% 64.057 $14,35 $14,55 $14,35
21 november 2022 $14,29 -1,99% 57.067 $14,58 $14,61 $14,29
18 november 2022 $14,51 -1,49% 73.877 $14,73 $14,80 $14,47

Aandelen Tekla World Healthcare Fund koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Tekla World Healthcare Fund? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Tekla World Healthcare Fund koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Tekla World Healthcare Fund te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Tekla World Healthcare Fund van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Tekla World Healthcare Fund over de laatste 5 handelsdagen

Tekla World Healthcare Fund aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Tekla World Healthcare Fund koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Tekla World Healthcare Fund nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Tekla World Healthcare Fund

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Tekla World Healthcare Fund koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Tekla World Healthcare Fund in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Tekla World Healthcare Fund. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Tekla World Healthcare Fund.

Tekla World Healthcare Fund aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Tekla World Healthcare Fund: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Tekla World Healthcare Fund?

De CEO van Tekla World Healthcare Fund is .

Wat is de actuele Tekla World Healthcare Fund aandelen koers?

Het Tekla World Healthcare Fund-aandeel had op 25-11-2022 een openingskoers van $14,60, de hoogste koers was $14,68 en de laagste koers was $14,60. De slotkoers was $14,65 en is daarmee met 0,34% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Tekla World Healthcare Fund kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Tekla World Healthcare Fund te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Tekla World Healthcare Fund te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Tekla World Healthcare Fund wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Tekla World Healthcare Fund koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Tekla World Healthcare Fund ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Tekla World Healthcare Fund? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Tekla World Healthcare Fund stijgen in 2022?

Gaat Tekla World Healthcare Fund volgend jaar in de prijs omhoog? Tekla World Healthcare Fund is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Tekla World Healthcare Fund en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Tekla World Healthcare Fund aandelen kopen?

Tekla World Healthcare Fund aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Tekla World Healthcare Fund aandelen kopen:

Andere aandelen