Tejon Ranch Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Tejon Ranch Co. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Tejon Ranch, wat de huidige verwachtingen zijn van Tejon Ranchen hoe de toekomst eruit zal zien voor Tejon Ranch. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Tejon Ranch Co. delen.

Tejon Ranch Co. is gevestigd in Lebec in US. Tejon Ranch telt momenteel werknemers en is actief in de sector Real Estate and Rental and Leasing. Gregory Bielli is de CEO van Tejon Ranch Co..

Tejon Ranch Co.

Aandelen Tejon Ranch kopen

Koop Tejon Ranch Co. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Tejon Ranch stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Tejon Ranch  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Tejon Ranch aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Tejon Ranch.

Tejon Ranch koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $18,96 +0,53%
Handelsvolume 39.328
Openingskoers $18,86
Hoogste koers $19,04
Laagste koers $18,81
Koersbereik $0,23
Ticker TRC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Tejon Ranch koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Tejon Ranch over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $18,96 +0,53% 39.328 $18,86 $19,04 $18,81
7 december 2022 $18,88 -1,67% 33.572 $19,20 $19,30 $18,85
6 december 2022 $19,37 -0,10% 29.481 $19,39 $19,55 $19,18
5 december 2022 $19,53 -0,91% 33.081 $19,71 $19,71 $19,24
2 december 2022 $19,74 0,00% 47.287 $19,74 $20,14 $19,71

Aandelen Tejon Ranch Co. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Tejon Ranch? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Tejon Ranch koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Tejon Ranch te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Tejon Ranch van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Tejon Ranch over de laatste 5 handelsdagen

Tejon Ranch aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Tejon Ranch koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Tejon Ranch nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Tejon Ranch

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Tejon Ranch koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Tejon Ranch in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Tejon Ranch. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Tejon Ranch.

Tejon Ranch aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Tejon Ranch: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Tejon Ranch Co.?

De CEO van Tejon Ranch Co. is Gregory Bielli.

Wat is de actuele Tejon Ranch Co. aandelen koers?

Het Tejon Ranch Co.-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $18,86, de hoogste koers was $19,04 en de laagste koers was $18,81. De slotkoers was $18,96 en is daarmee met 0,42% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Tejon Ranch Co. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Tejon Ranch Co. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Tejon Ranch Co. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Tejon Ranch Co. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Tejon Ranch Co. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Tejon Ranch Co. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Tejon Ranch Co.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Tejon Ranch Co. stijgen in 2022?

Gaat Tejon Ranch Co. volgend jaar in de prijs omhoog? Tejon Ranch Co. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Tejon Ranch Co. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Tejon Ranch Co. aandelen kopen?

Tejon Ranch Co. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Tejon Ranch Co. aandelen kopen:

Andere aandelen