Taylor Morrison Home Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Taylor Morrison Home Corp. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Taylor Morrison Home, wat de huidige verwachtingen zijn van Taylor Morrison Homeen hoe de toekomst eruit zal zien voor Taylor Morrison Home. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Taylor Morrison Home Corp. delen.

Taylor Morrison Home Corp. is gevestigd in Scottsdale in US. Taylor Morrison Home telt momenteel 2.300 werknemers en is actief in de sector Construction. Sheryl Palmer is de CEO van Taylor Morrison Home Corp..

Taylor Morrison Home Corp.

Aandelen Taylor Morrison Home kopen

Koop Taylor Morrison Home Corp. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Taylor Morrison Home stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Taylor Morrison Home  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Taylor Morrison Home aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Taylor Morrison Home.

Taylor Morrison Home koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $30,60 +1,90%
Handelsvolume 641.870
Openingskoers $30,03
Hoogste koers $30,96
Laagste koers $29,97
Koersbereik $0,99
Ticker TMHC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Taylor Morrison Home koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Taylor Morrison Home over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $30,60 +1,90% 641.870 $30,03 $30,96 $29,97
1 december 2022 $30,76 +0,20% 1.193.462 $30,70 $31,69 $30,50
30 november 2022 $30,39 +3,54% 1.352.414 $29,35 $30,40 $28,84
29 november 2022 $29,62 +2,17% 1.242.898 $28,99 $29,77 $28,99
28 november 2022 $29,36 +0,27% 1.134.238 $29,28 $29,85 $29,13

Aandelen Taylor Morrison Home Corp. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Taylor Morrison Home? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Taylor Morrison Home koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Taylor Morrison Home te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Taylor Morrison Home van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Taylor Morrison Home over de laatste 5 handelsdagen

Taylor Morrison Home aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Taylor Morrison Home koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Taylor Morrison Home nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Taylor Morrison Home

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Taylor Morrison Home koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Taylor Morrison Home in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Taylor Morrison Home. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Taylor Morrison Home.

Taylor Morrison Home aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Taylor Morrison Home: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Taylor Morrison Home Corp.?

De CEO van Taylor Morrison Home Corp. is Sheryl Palmer.

Wat is de actuele Taylor Morrison Home Corp. aandelen koers?

Het Taylor Morrison Home Corp.-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $30,03, de hoogste koers was $30,96 en de laagste koers was $29,97. De slotkoers was $30,60 en is daarmee met 0,52% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Taylor Morrison Home Corp. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Taylor Morrison Home Corp. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Taylor Morrison Home Corp. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Taylor Morrison Home Corp. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Taylor Morrison Home Corp. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Taylor Morrison Home Corp. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Taylor Morrison Home Corp.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Taylor Morrison Home Corp. stijgen in 2022?

Gaat Taylor Morrison Home Corp. volgend jaar in de prijs omhoog? Taylor Morrison Home Corp. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Taylor Morrison Home Corp. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Taylor Morrison Home Corp. aandelen kopen?

Taylor Morrison Home Corp. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Taylor Morrison Home Corp. aandelen kopen:

Andere aandelen