Tanger Factory Outlet Centers Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Tanger Factory Outlet Centers, Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Tanger Factory Outlet Centers, wat de huidige verwachtingen zijn van Tanger Factory Outlet Centersen hoe de toekomst eruit zal zien voor Tanger Factory Outlet Centers. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Tanger Factory Outlet Centers, Inc. delen.

Tanger Factory Outlet Centers, Inc. is gevestigd in Greensboro in US. Tanger Factory Outlet Centers telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Stephen Yalof is de CEO van Tanger Factory Outlet Centers, Inc..

Tanger Factory Outlet Centers, Inc.

Aandelen Tanger Factory Outlet Centers kopen

Koop Tanger Factory Outlet Centers, Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Tanger Factory Outlet Centers stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Tanger Factory Outlet Centers  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Tanger Factory Outlet Centers aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Tanger Factory Outlet Centers.

Tanger Factory Outlet Centers koers

Datum 25 november 2022
Slotkoers $19,52 +0,62%
Handelsvolume 151.264
Openingskoers $19,40
Hoogste koers $19,62
Laagste koers $19,39
Koersbereik $0,23
Ticker SKT
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Tanger Factory Outlet Centers koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Tanger Factory Outlet Centers over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
25 november 2022 $19,52 +0,62% 151.264 $19,40 $19,62 $19,39
23 november 2022 $19,41 +0,57% 310.900 $19,30 $19,58 $19,23
22 november 2022 $19,44 -0,21% 270.234 $19,48 $19,54 $19,33
21 november 2022 $19,31 -0,82% 297.467 $19,47 $19,47 $19,14
18 november 2022 $19,49 -2,11% 383.529 $19,91 $19,91 $19,42

Aandelen Tanger Factory Outlet Centers, Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Tanger Factory Outlet Centers? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Tanger Factory Outlet Centers koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Tanger Factory Outlet Centers te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Tanger Factory Outlet Centers van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Tanger Factory Outlet Centers over de laatste 5 handelsdagen

Tanger Factory Outlet Centers aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Tanger Factory Outlet Centers koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Tanger Factory Outlet Centers nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Tanger Factory Outlet Centers

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Tanger Factory Outlet Centers koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Tanger Factory Outlet Centers in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Tanger Factory Outlet Centers. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Tanger Factory Outlet Centers.

Tanger Factory Outlet Centers aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Tanger Factory Outlet Centers: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Tanger Factory Outlet Centers, Inc.?

De CEO van Tanger Factory Outlet Centers, Inc. is Stephen Yalof.

Wat is de actuele Tanger Factory Outlet Centers, Inc. aandelen koers?

Het Tanger Factory Outlet Centers, Inc.-aandeel had op 25-11-2022 een openingskoers van $19,40, de hoogste koers was $19,62 en de laagste koers was $19,39. De slotkoers was $19,52 en is daarmee met 0,57% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Tanger Factory Outlet Centers, Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Tanger Factory Outlet Centers, Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Tanger Factory Outlet Centers, Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Tanger Factory Outlet Centers, Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Tanger Factory Outlet Centers, Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Tanger Factory Outlet Centers, Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Tanger Factory Outlet Centers, Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Tanger Factory Outlet Centers, Inc. stijgen in 2022?

Gaat Tanger Factory Outlet Centers, Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Tanger Factory Outlet Centers, Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Tanger Factory Outlet Centers, Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Tanger Factory Outlet Centers, Inc. aandelen kopen?

Tanger Factory Outlet Centers, Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Tanger Factory Outlet Centers, Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen