TAL Education Group Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel TAL Education Group bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van TAL Education Group, wat de huidige verwachtingen zijn van TAL Education Groupen hoe de toekomst eruit zal zien voor TAL Education Group. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over TAL Education Group delen.

TAL Education Group is gevestigd in Beijing in China (Mainland). TAL Education Group telt momenteel werknemers en is actief in de sector Educational Services. Bangxin Zhang is de CEO van TAL Education Group.

TAL Education Group

Aandelen TAL Education Group kopen

Koop TAL Education Group aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de TAL Education Group stock koers van de afgelopen periode. Aandeel TAL Education Group  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de TAL Education Group aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van TAL Education Group.

TAL Education Group koers

Datum 20 maart 2023
Slotkoers $5,62 +3,69%
Handelsvolume 8.431.610
Openingskoers $5,42
Hoogste koers $5,82
Laagste koers $5,36
Koersbereik $0,46
Ticker TAL
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de TAL Education Group koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen TAL Education Group over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
20 maart 2023 $5,62 +3,69% 8.431.610 $5,42 $5,82 $5,36
17 maart 2023 $5,62 -3,27% 7.413.746 $5,81 $5,90 $5,59
16 maart 2023 $6,01 +3,44% 7.650.797 $5,81 $6,02 $5,75
15 maart 2023 $5,89 -1,83% 12.474.870 $6,00 $6,11 $5,72
14 maart 2023 $6,12 -2,86% 44.536.546 $6,30 $6,30 $5,26

Aandelen TAL Education Group koers verwachting 2023-2025

Heb je interesse in de aandelen van TAL Education Group? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de TAL Education Group koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van TAL Education Group te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van TAL Education Group van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel TAL Education Group over de laatste 5 handelsdagen

TAL Education Group aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de TAL Education Group koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende TAL Education Group nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van TAL Education Group

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun TAL Education Group koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van TAL Education Group in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor TAL Education Group. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van TAL Education Group.

TAL Education Group aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

TAL Education Group: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van TAL Education Group?

De CEO van TAL Education Group is Bangxin Zhang.

Wat is de actuele TAL Education Group aandelen koers?

Het TAL Education Group-aandeel had op 20-03-2023 een openingskoers van $5,42, de hoogste koers was $5,82 en de laagste koers was $5,36. De slotkoers was $5,62 en is daarmee gelijkgebleven ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om TAL Education Group kopen in 2023-2025?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om TAL Education Group te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van TAL Education Group te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. TAL Education Group wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de TAL Education Group koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor TAL Education Group ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van TAL Education Group? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van TAL Education Group stijgen in 2023?

Gaat TAL Education Group volgend jaar in de prijs omhoog? TAL Education Group is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van TAL Education Group en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2023.

Hoe kan ik vandaag nog TAL Education Group aandelen kopen?

TAL Education Group aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je TAL Education Group aandelen kopen:

Andere aandelen