Synovus Financial Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Synovus Financial Corp. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Synovus Financial, wat de huidige verwachtingen zijn van Synovus Financialen hoe de toekomst eruit zal zien voor Synovus Financial. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Synovus Financial Corp. delen.

Synovus Financial Corp. is gevestigd in Columbus in US. Synovus Financial telt momenteel 4.651 werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Kessel Stelling is de CEO van Synovus Financial Corp..

Synovus Financial Corp.

Aandelen Synovus Financial kopen

Koop Synovus Financial Corp. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Synovus Financial stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Synovus Financial  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Synovus Financial aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Synovus Financial.

Synovus Financial koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $37,93 +1,53%
Handelsvolume 741.846
Openingskoers $37,36
Hoogste koers $38,17
Laagste koers $37,09
Koersbereik $1,08
Ticker SNV
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Synovus Financial koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Synovus Financial over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $37,93 +1,53% 741.846 $37,36 $38,17 $37,09
27 september 2022 $37,09 -1,49% 782.234 $37,65 $38,08 $36,44
26 september 2022 $37,35 -0,16% 862.553 $37,41 $38,17 $37,20
23 september 2022 $37,68 -0,13% 952.145 $37,73 $37,91 $36,95
22 september 2022 $38,38 -3,66% 903.652 $39,84 $39,86 $38,21

Aandelen Synovus Financial Corp. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Synovus Financial? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Synovus Financial koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Synovus Financial te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Synovus Financial van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Synovus Financial over de laatste 5 handelsdagen

Synovus Financial aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Synovus Financial koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Synovus Financial nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Synovus Financial

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Synovus Financial koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Synovus Financial in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Synovus Financial. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Synovus Financial.

Synovus Financial aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Synovus Financial: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Synovus Financial Corp.?

De CEO van Synovus Financial Corp. is Kessel Stelling.

Wat is de actuele Synovus Financial Corp. aandelen koers?

Het Synovus Financial Corp.-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $37,36, de hoogste koers was $38,17 en de laagste koers was $37,09. De slotkoers was $37,93 en is daarmee met 2,26% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Synovus Financial Corp. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Synovus Financial Corp. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Synovus Financial Corp. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Synovus Financial Corp. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Synovus Financial Corp. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Synovus Financial Corp. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Synovus Financial Corp.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Synovus Financial Corp. stijgen in 2022?

Gaat Synovus Financial Corp. volgend jaar in de prijs omhoog? Synovus Financial Corp. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Synovus Financial Corp. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Synovus Financial Corp. aandelen kopen?

Synovus Financial Corp. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Synovus Financial Corp. aandelen kopen:

Andere aandelen