Superior Industries International Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Superior Industries International, Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Superior Industries International, wat de huidige verwachtingen zijn van Superior Industries Internationalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Superior Industries International. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Superior Industries International, Inc. delen.

Superior Industries International, Inc. is gevestigd in Southfield in US. Superior Industries International telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Majdi Abulaban is de CEO van Superior Industries International, Inc..

Superior Industries International, Inc.

Aandelen Superior Industries International kopen

Koop Superior Industries International, Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Superior Industries International stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Superior Industries International  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Superior Industries International aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Superior Industries International.

Superior Industries International koers

Datum 5 oktober 2022
Slotkoers $3,35 +2,76%
Handelsvolume 52.322
Openingskoers $3,26
Hoogste koers $3,35
Laagste koers $3,24
Koersbereik $0,11
Ticker SUP
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Superior Industries International koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Superior Industries International over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 oktober 2022 $3,35 +2,76% 52.322 $3,26 $3,35 $3,24
4 oktober 2022 $3,35 +7,03% 187.202 $3,13 $3,38 $3,13
3 oktober 2022 $3,09 +2,32% 205.628 $3,02 $3,11 $2,88
29 september 2022 $3,04 -8,43% 134.497 $3,32 $3,36 $3,00
28 september 2022 $3,34 -1,47% 54.085 $3,39 $3,42 $3,34

Aandelen Superior Industries International, Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Superior Industries International? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Superior Industries International koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Superior Industries International te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Superior Industries International van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Superior Industries International over de laatste 5 handelsdagen

Superior Industries International aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Superior Industries International koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Superior Industries International nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Superior Industries International

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Superior Industries International koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Superior Industries International in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Superior Industries International. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Superior Industries International.

Superior Industries International aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Superior Industries International: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Superior Industries International, Inc.?

De CEO van Superior Industries International, Inc. is Majdi Abulaban.

Wat is de actuele Superior Industries International, Inc. aandelen koers?

Het Superior Industries International, Inc.-aandeel had op 05-10-2022 een openingskoers van $3,26, de hoogste koers was $3,35 en de laagste koers was $3,24. De slotkoers was $3,35 en is daarmee gelijkgebleven ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Superior Industries International, Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Superior Industries International, Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Superior Industries International, Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Superior Industries International, Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Superior Industries International, Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Superior Industries International, Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Superior Industries International, Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Superior Industries International, Inc. stijgen in 2022?

Gaat Superior Industries International, Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Superior Industries International, Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Superior Industries International, Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Superior Industries International, Inc. aandelen kopen?

Superior Industries International, Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Superior Industries International, Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen