Sunstone Hotel Investors Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Sunstone Hotel Investors Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Sunstone Hotel Investors, wat de huidige verwachtingen zijn van Sunstone Hotel Investorsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Sunstone Hotel Investors. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Sunstone Hotel Investors Inc delen.

Sunstone Hotel Investors Inc is gevestigd in Irvine in US. Sunstone Hotel Investors telt momenteel werknemers en is actief in de sector Real Estate and Rental and Leasing. John Arabia is de CEO van Sunstone Hotel Investors Inc.

Sunstone Hotel Investors Inc

Aandelen Sunstone Hotel Investors kopen

Koop Sunstone Hotel Investors Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Sunstone Hotel Investors stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Sunstone Hotel Investors  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Sunstone Hotel Investors aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Sunstone Hotel Investors.

Sunstone Hotel Investors koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $10,32 -0,19%
Handelsvolume 2.108.190
Openingskoers $10,34
Hoogste koers $10,54
Laagste koers $10,32
Koersbereik $0,22
Ticker SHO
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Sunstone Hotel Investors koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Sunstone Hotel Investors over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $10,32 -0,19% 2.108.190 $10,34 $10,54 $10,32
7 december 2022 $10,23 +1,29% 1.784.949 $10,10 $10,35 $10,05
6 december 2022 $10,20 -0,20% 1.542.082 $10,22 $10,28 $10,12
5 december 2022 $10,30 -3,10% 1.105.443 $10,63 $10,76 $10,29
2 december 2022 $10,88 +0,28% 1.028.161 $10,85 $10,99 $10,80

Aandelen Sunstone Hotel Investors Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Sunstone Hotel Investors? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Sunstone Hotel Investors koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Sunstone Hotel Investors te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Sunstone Hotel Investors van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Sunstone Hotel Investors over de laatste 5 handelsdagen

Sunstone Hotel Investors aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Sunstone Hotel Investors koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Sunstone Hotel Investors nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Sunstone Hotel Investors

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Sunstone Hotel Investors koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Sunstone Hotel Investors in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Sunstone Hotel Investors. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Sunstone Hotel Investors.

Sunstone Hotel Investors aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Sunstone Hotel Investors: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Sunstone Hotel Investors Inc?

De CEO van Sunstone Hotel Investors Inc is John Arabia.

Wat is de actuele Sunstone Hotel Investors Inc aandelen koers?

Het Sunstone Hotel Investors Inc-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $10,34, de hoogste koers was $10,54 en de laagste koers was $10,32. De slotkoers was $10,32 en is daarmee met 0,88% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Sunstone Hotel Investors Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Sunstone Hotel Investors Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Sunstone Hotel Investors Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Sunstone Hotel Investors Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Sunstone Hotel Investors Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Sunstone Hotel Investors Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Sunstone Hotel Investors Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Sunstone Hotel Investors Inc stijgen in 2022?

Gaat Sunstone Hotel Investors Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Sunstone Hotel Investors Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Sunstone Hotel Investors Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Sunstone Hotel Investors Inc aandelen kopen?

Sunstone Hotel Investors Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Sunstone Hotel Investors Inc aandelen kopen:

Andere aandelen