Sunnova Energy International Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Sunnova Energy International Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Sunnova Energy International, wat de huidige verwachtingen zijn van Sunnova Energy Internationalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Sunnova Energy International. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Sunnova Energy International Inc delen.

Sunnova Energy International Inc is gevestigd in Houston in US. Sunnova Energy International telt momenteel werknemers en is actief in de sector Utilities. is de CEO van Sunnova Energy International Inc.

Sunnova Energy International Inc

Aandelen Sunnova Energy International kopen

Koop Sunnova Energy International Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Sunnova Energy International stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Sunnova Energy International  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Sunnova Energy International aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Sunnova Energy International.

Sunnova Energy International koers

Datum 6 oktober 2022
Slotkoers $21,79 -2,29%
Handelsvolume 2.273.702
Openingskoers $22,30
Hoogste koers $23,08
Laagste koers $21,55
Koersbereik $1,53
Ticker NOVA
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Sunnova Energy International koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Sunnova Energy International over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
6 oktober 2022 $21,79 -2,29% 2.273.702 $22,30 $23,08 $21,55
5 oktober 2022 $22,45 -2,98% 3.096.148 $23,14 $23,22 $21,78
4 oktober 2022 $23,63 -0,34% 2.472.408 $23,71 $24,58 $23,25
3 oktober 2022 $22,93 +1,73% 2.078.378 $22,54 $23,50 $21,68
29 september 2022 $22,02 -5,25% 2.579.816 $23,24 $23,87 $21,48

Aandelen Sunnova Energy International Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Sunnova Energy International? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Sunnova Energy International koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Sunnova Energy International te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Sunnova Energy International van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Sunnova Energy International over de laatste 5 handelsdagen

Sunnova Energy International aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Sunnova Energy International koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Sunnova Energy International nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Sunnova Energy International

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Sunnova Energy International koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Sunnova Energy International in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Sunnova Energy International. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Sunnova Energy International.

Sunnova Energy International aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Sunnova Energy International: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Sunnova Energy International Inc?

De CEO van Sunnova Energy International Inc is .

Wat is de actuele Sunnova Energy International Inc aandelen koers?

Het Sunnova Energy International Inc-aandeel had op 06-10-2022 een openingskoers van $22,30, de hoogste koers was $23,08 en de laagste koers was $21,55. De slotkoers was $21,79 en is daarmee met 2,94% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Sunnova Energy International Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Sunnova Energy International Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Sunnova Energy International Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Sunnova Energy International Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Sunnova Energy International Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Sunnova Energy International Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Sunnova Energy International Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Sunnova Energy International Inc stijgen in 2022?

Gaat Sunnova Energy International Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Sunnova Energy International Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Sunnova Energy International Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Sunnova Energy International Inc aandelen kopen?

Sunnova Energy International Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Sunnova Energy International Inc aandelen kopen:

Andere aandelen