Sun Life Financial Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Sun Life Financial, Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Sun Life Financial, wat de huidige verwachtingen zijn van Sun Life Financialen hoe de toekomst eruit zal zien voor Sun Life Financial. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Sun Life Financial, Inc. delen.

Sun Life Financial, Inc. is gevestigd in Toronto in Canada. Sun Life Financial telt momenteel 40.600 werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Dean Connor is de CEO van Sun Life Financial, Inc..

Sun Life Financial, Inc.

Aandelen Sun Life Financial kopen

Koop Sun Life Financial, Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Sun Life Financial stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Sun Life Financial  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Sun Life Financial aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Sun Life Financial.

Sun Life Financial koers

Datum 25 november 2022
Slotkoers $46,82 +0,77%
Handelsvolume 210.600
Openingskoers $46,46
Hoogste koers $46,90
Laagste koers $46,46
Koersbereik $0,44
Ticker SLF
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Sun Life Financial koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Sun Life Financial over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
25 november 2022 $46,82 +0,77% 210.600 $46,46 $46,90 $46,46
23 november 2022 $46,37 +0,87% 472.082 $45,97 $46,49 $45,97
22 november 2022 $46,16 +0,81% 1.398.708 $45,79 $46,34 $45,71
21 november 2022 $45,99 +0,28% 2.670.371 $45,86 $46,13 $45,45
18 november 2022 $46,20 -1,43% 528.265 $46,87 $47,00 $46,09

Aandelen Sun Life Financial, Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Sun Life Financial? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Sun Life Financial koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Sun Life Financial te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Sun Life Financial van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Sun Life Financial over de laatste 5 handelsdagen

Sun Life Financial aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Sun Life Financial koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Sun Life Financial nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Sun Life Financial

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Sun Life Financial koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Sun Life Financial in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Sun Life Financial. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Sun Life Financial.

Sun Life Financial aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Sun Life Financial: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Sun Life Financial, Inc.?

De CEO van Sun Life Financial, Inc. is Dean Connor.

Wat is de actuele Sun Life Financial, Inc. aandelen koers?

Het Sun Life Financial, Inc.-aandeel had op 25-11-2022 een openingskoers van $46,46, de hoogste koers was $46,90 en de laagste koers was $46,46. De slotkoers was $46,82 en is daarmee met 0,97% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Sun Life Financial, Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Sun Life Financial, Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Sun Life Financial, Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Sun Life Financial, Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Sun Life Financial, Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Sun Life Financial, Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Sun Life Financial, Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Sun Life Financial, Inc. stijgen in 2022?

Gaat Sun Life Financial, Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Sun Life Financial, Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Sun Life Financial, Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Sun Life Financial, Inc. aandelen kopen?

Sun Life Financial, Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Sun Life Financial, Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen