Summit Hotel Properties Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Summit Hotel Properties Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Summit Hotel Properties, wat de huidige verwachtingen zijn van Summit Hotel Propertiesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Summit Hotel Properties. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Summit Hotel Properties Inc delen.

Summit Hotel Properties Inc is gevestigd in in . Summit Hotel Properties telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. is de CEO van Summit Hotel Properties Inc.

Summit Hotel Properties Inc

Aandelen Summit Hotel Properties kopen

Koop Summit Hotel Properties Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Summit Hotel Properties stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Summit Hotel Properties  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Summit Hotel Properties aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Summit Hotel Properties.

Summit Hotel Properties koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $6,66 -2,92%
Handelsvolume 836.338
Openingskoers $6,86
Hoogste koers $6,86
Laagste koers $6,58
Koersbereik $0,29
Ticker INN
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Summit Hotel Properties koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Summit Hotel Properties over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $6,66 -2,92% 836.338 $6,86 $6,86 $6,58
28 september 2022 $7,00 +2,79% 540.611 $6,81 $7,04 $6,70
27 september 2022 $6,77 -0,73% 797.495 $6,82 $7,02 $6,72
26 september 2022 $6,74 -2,18% 1.001.828 $6,89 $7,02 $6,68
23 september 2022 $6,96 -1,14% 1.425.265 $7,04 $7,07 $6,87

Aandelen Summit Hotel Properties Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Summit Hotel Properties? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Summit Hotel Properties koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Summit Hotel Properties te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Summit Hotel Properties van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Summit Hotel Properties over de laatste 5 handelsdagen

Summit Hotel Properties aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Summit Hotel Properties koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Summit Hotel Properties nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Summit Hotel Properties

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Summit Hotel Properties koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Summit Hotel Properties in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Summit Hotel Properties. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Summit Hotel Properties.

Summit Hotel Properties aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Summit Hotel Properties: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Summit Hotel Properties Inc?

De CEO van Summit Hotel Properties Inc is .

Wat is de actuele Summit Hotel Properties Inc aandelen koers?

Het Summit Hotel Properties Inc-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $6,86, de hoogste koers was $6,86 en de laagste koers was $6,58. De slotkoers was $6,66 en is daarmee met 4,86% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Summit Hotel Properties Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Summit Hotel Properties Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Summit Hotel Properties Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Summit Hotel Properties Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Summit Hotel Properties Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Summit Hotel Properties Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Summit Hotel Properties Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Summit Hotel Properties Inc stijgen in 2022?

Gaat Summit Hotel Properties Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Summit Hotel Properties Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Summit Hotel Properties Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Summit Hotel Properties Inc aandelen kopen?

Summit Hotel Properties Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Summit Hotel Properties Inc aandelen kopen:

Andere aandelen