Sturm, Ruger & Co. Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Sturm, Ruger & Co., Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Sturm, Ruger & Co., wat de huidige verwachtingen zijn van Sturm, Ruger & Co.en hoe de toekomst eruit zal zien voor Sturm, Ruger & Co.. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Sturm, Ruger & Co., Inc. delen.

Sturm, Ruger & Co., Inc. is gevestigd in Southport in US. Sturm, Ruger & Co. telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Christopher Killoy is de CEO van Sturm, Ruger & Co., Inc..

Sturm, Ruger & Co., Inc.

Aandelen Sturm, Ruger & Co. kopen

Koop Sturm, Ruger & Co., Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Sturm, Ruger & Co. stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Sturm, Ruger & Co.  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Sturm, Ruger & Co. aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Sturm, Ruger & Co..

Sturm, Ruger & Co. koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $50,86 +0,71%
Handelsvolume 167.573
Openingskoers $50,50
Hoogste koers $51,13
Laagste koers $50,28
Koersbereik $0,85
Ticker RGR
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Sturm, Ruger & Co. koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Sturm, Ruger & Co. over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $50,86 +0,71% 167.573 $50,50 $51,13 $50,28
27 september 2022 $50,42 -1,02% 93.207 $50,94 $51,34 $50,38
26 september 2022 $50,71 -0,18% 157.040 $50,80 $51,82 $50,66
23 september 2022 $51,16 +1,39% 144.158 $50,46 $51,24 $50,16
22 september 2022 $50,81 +0,97% 151.138 $50,32 $51,13 $49,65

Aandelen Sturm, Ruger & Co., Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Sturm, Ruger & Co.? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Sturm, Ruger & Co. koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Sturm, Ruger & Co. te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Sturm, Ruger & Co. van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Sturm, Ruger & Co. over de laatste 5 handelsdagen

Sturm, Ruger & Co. aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Sturm, Ruger & Co. koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Sturm, Ruger & Co. nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Sturm, Ruger & Co.

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Sturm, Ruger & Co. koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Sturm, Ruger & Co. in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Sturm, Ruger & Co.. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Sturm, Ruger & Co..

Sturm, Ruger & Co. aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Sturm, Ruger & Co.: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Sturm, Ruger & Co., Inc.?

De CEO van Sturm, Ruger & Co., Inc. is Christopher Killoy.

Wat is de actuele Sturm, Ruger & Co., Inc. aandelen koers?

Het Sturm, Ruger & Co., Inc.-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $50,50, de hoogste koers was $51,13 en de laagste koers was $50,28. De slotkoers was $50,86 en is daarmee met 0,87% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Sturm, Ruger & Co., Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Sturm, Ruger & Co., Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Sturm, Ruger & Co., Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Sturm, Ruger & Co., Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Sturm, Ruger & Co., Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Sturm, Ruger & Co., Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Sturm, Ruger & Co., Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Sturm, Ruger & Co., Inc. stijgen in 2022?

Gaat Sturm, Ruger & Co., Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Sturm, Ruger & Co., Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Sturm, Ruger & Co., Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Sturm, Ruger & Co., Inc. aandelen kopen?

Sturm, Ruger & Co., Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Sturm, Ruger & Co., Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen