Starwood Property Trust Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Starwood Property Trust Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Starwood Property Trust, wat de huidige verwachtingen zijn van Starwood Property Trusten hoe de toekomst eruit zal zien voor Starwood Property Trust. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Starwood Property Trust Inc delen.

Starwood Property Trust Inc is gevestigd in Greenwich in US. Starwood Property Trust telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Barry Sternlicht is de CEO van Starwood Property Trust Inc.

Starwood Property Trust Inc

Aandelen Starwood Property Trust kopen

Koop Starwood Property Trust Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Starwood Property Trust stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Starwood Property Trust  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Starwood Property Trust aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Starwood Property Trust.

Starwood Property Trust koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $20,33 +0,84%
Handelsvolume 4.437.350
Openingskoers $20,16
Hoogste koers $20,44
Laagste koers $20,01
Koersbereik $0,42
Ticker STWD
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Starwood Property Trust koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Starwood Property Trust over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $20,33 +0,84% 4.437.350 $20,16 $20,44 $20,01
27 september 2022 $20,04 -2,53% 3.453.463 $20,56 $20,70 $19,89
26 september 2022 $20,29 -4,88% 5.093.068 $21,33 $21,43 $20,17
23 september 2022 $21,41 -2,68% 2.921.940 $22,00 $22,02 $21,15
22 september 2022 $22,21 -2,07% 2.275.335 $22,68 $22,74 $22,16

Aandelen Starwood Property Trust Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Starwood Property Trust? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Starwood Property Trust koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Starwood Property Trust te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Starwood Property Trust van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Starwood Property Trust over de laatste 5 handelsdagen

Starwood Property Trust aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Starwood Property Trust koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Starwood Property Trust nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Starwood Property Trust

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Starwood Property Trust koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Starwood Property Trust in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Starwood Property Trust. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Starwood Property Trust.

Starwood Property Trust aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Starwood Property Trust: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Starwood Property Trust Inc?

De CEO van Starwood Property Trust Inc is Barry Sternlicht.

Wat is de actuele Starwood Property Trust Inc aandelen koers?

Het Starwood Property Trust Inc-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $20,16, de hoogste koers was $20,44 en de laagste koers was $20,01. De slotkoers was $20,33 en is daarmee met 1,45% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Starwood Property Trust Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Starwood Property Trust Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Starwood Property Trust Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Starwood Property Trust Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Starwood Property Trust Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Starwood Property Trust Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Starwood Property Trust Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Starwood Property Trust Inc stijgen in 2022?

Gaat Starwood Property Trust Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Starwood Property Trust Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Starwood Property Trust Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Starwood Property Trust Inc aandelen kopen?

Starwood Property Trust Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Starwood Property Trust Inc aandelen kopen:

Andere aandelen