Stanley Black & Decker Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Stanley Black & Decker Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Stanley Black & Decker, wat de huidige verwachtingen zijn van Stanley Black & Deckeren hoe de toekomst eruit zal zien voor Stanley Black & Decker. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Stanley Black & Decker Inc delen.

Stanley Black & Decker Inc is gevestigd in New Britain in US. Stanley Black & Decker telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. James Loree is de CEO van Stanley Black & Decker Inc.

Stanley Black & Decker Inc

Aandelen Stanley Black & Decker kopen

Koop Stanley Black & Decker Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Stanley Black & Decker stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Stanley Black & Decker  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Stanley Black & Decker aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Stanley Black & Decker.

Stanley Black & Decker koers

Datum 28 maart 2023
Slotkoers $76,76 +0,30%
Handelsvolume 1.044.136
Openingskoers $76,53
Hoogste koers $77,51
Laagste koers $76,26
Koersbereik $1,25
Ticker SWK
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Stanley Black & Decker koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Stanley Black & Decker over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 maart 2023 $76,76 +0,30% 1.044.136 $76,53 $77,51 $76,26
27 maart 2023 $76,42 +1,21% 1.916.364 $75,51 $76,92 $74,99
24 maart 2023 $74,25 -0,11% 2.241.044 $74,33 $75,18 $73,12
23 maart 2023 $75,47 -1,86% 1.766.397 $76,90 $77,70 $74,79
22 maart 2023 $76,55 -3,58% 2.140.341 $79,39 $79,79 $76,48

Aandelen Stanley Black & Decker Inc koers verwachting 2023-2025

Heb je interesse in de aandelen van Stanley Black & Decker? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Stanley Black & Decker koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Stanley Black & Decker te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Stanley Black & Decker van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Stanley Black & Decker over de laatste 5 handelsdagen

Stanley Black & Decker aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Stanley Black & Decker koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Stanley Black & Decker nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Stanley Black & Decker

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Stanley Black & Decker koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Stanley Black & Decker in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Stanley Black & Decker. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Stanley Black & Decker.

Stanley Black & Decker aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Stanley Black & Decker: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Stanley Black & Decker Inc?

De CEO van Stanley Black & Decker Inc is James Loree.

Wat is de actuele Stanley Black & Decker Inc aandelen koers?

Het Stanley Black & Decker Inc-aandeel had op 28-03-2023 een openingskoers van $76,53, de hoogste koers was $77,51 en de laagste koers was $76,26. De slotkoers was $76,76 en is daarmee met 0,44% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Stanley Black & Decker Inc kopen in 2023-2025?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Stanley Black & Decker Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Stanley Black & Decker Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Stanley Black & Decker Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Stanley Black & Decker Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Stanley Black & Decker Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Stanley Black & Decker Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Stanley Black & Decker Inc stijgen in 2023?

Gaat Stanley Black & Decker Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Stanley Black & Decker Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Stanley Black & Decker Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2023.

Hoe kan ik vandaag nog Stanley Black & Decker Inc aandelen kopen?

Stanley Black & Decker Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Stanley Black & Decker Inc aandelen kopen:

Andere aandelen