Standex International Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Standex International Corp. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Standex International, wat de huidige verwachtingen zijn van Standex Internationalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Standex International. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Standex International Corp. delen.

Standex International Corp. is gevestigd in Salem in US. Standex International telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. David Dunbar is de CEO van Standex International Corp..

Standex International Corp.

Aandelen Standex International kopen

Koop Standex International Corp. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Standex International stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Standex International  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Standex International aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Standex International.

Standex International koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $82,43 -0,55%
Handelsvolume 44.715
Openingskoers $82,89
Hoogste koers $82,89
Laagste koers $81,74
Koersbereik $1,15
Ticker SXI
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Standex International koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Standex International over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $82,43 -0,55% 44.715 $82,89 $82,89 $81,74
28 september 2022 $83,71 +2,07% 40.576 $82,01 $84,37 $81,72
27 september 2022 $81,50 -1,62% 47.781 $82,84 $83,22 $81,05
26 september 2022 $82,25 +0,22% 60.125 $82,07 $83,77 $82,03
23 september 2022 $82,53 +0,16% 41.383 $82,40 $82,64 $80,96

Aandelen Standex International Corp. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Standex International? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Standex International koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Standex International te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Standex International van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Standex International over de laatste 5 handelsdagen

Standex International aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Standex International koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Standex International nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Standex International

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Standex International koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Standex International in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Standex International. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Standex International.

Standex International aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Standex International: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Standex International Corp.?

De CEO van Standex International Corp. is David Dunbar.

Wat is de actuele Standex International Corp. aandelen koers?

Het Standex International Corp.-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $82,89, de hoogste koers was $82,89 en de laagste koers was $81,74. De slotkoers was $82,43 en is daarmee met 1,53% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Standex International Corp. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Standex International Corp. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Standex International Corp. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Standex International Corp. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Standex International Corp. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Standex International Corp. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Standex International Corp.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Standex International Corp. stijgen in 2022?

Gaat Standex International Corp. volgend jaar in de prijs omhoog? Standex International Corp. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Standex International Corp. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Standex International Corp. aandelen kopen?

Standex International Corp. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Standex International Corp. aandelen kopen:

Andere aandelen