Spotify Technology Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Spotify Technology S.A. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Spotify Technology, wat de huidige verwachtingen zijn van Spotify Technologyen hoe de toekomst eruit zal zien voor Spotify Technology. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Spotify Technology S.A. delen.

Spotify Technology S.A. is gevestigd in 42 44 Avenue De La Gare in Luxembourg. Spotify Technology telt momenteel werknemers en is actief in de sector Information. Daniel Ek is de CEO van Spotify Technology S.A..

Spotify Technology S.A.

Aandelen Spotify Technology kopen

Koop Spotify Technology S.A. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Spotify Technology stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Spotify Technology  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Spotify Technology aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Spotify Technology.

Spotify Technology koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $86,84 -4,52%
Handelsvolume 1.525.105
Openingskoers $90,95
Hoogste koers $91,21
Laagste koers $85,92
Koersbereik $5,29
Ticker SPOT
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Spotify Technology koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Spotify Technology over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $86,84 -4,52% 1.525.105 $90,95 $91,21 $85,92
28 september 2022 $92,88 +3,14% 1.016.926 $90,05 $93,29 $89,40
27 september 2022 $89,50 -1,66% 1.268.388 $91,01 $92,70 $88,46
26 september 2022 $89,14 +0,16% 1.578.429 $89,00 $91,69 $88,90
23 september 2022 $89,34 -1,29% 1.782.094 $90,51 $92,37 $88,69

Aandelen Spotify Technology S.A. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Spotify Technology? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Spotify Technology koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Spotify Technology te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Spotify Technology van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Spotify Technology over de laatste 5 handelsdagen

Spotify Technology aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Spotify Technology koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Spotify Technology nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Spotify Technology

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Spotify Technology koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Spotify Technology in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Spotify Technology. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Spotify Technology.

Spotify Technology aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Spotify Technology: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Spotify Technology S.A.?

De CEO van Spotify Technology S.A. is Daniel Ek.

Wat is de actuele Spotify Technology S.A. aandelen koers?

Het Spotify Technology S.A.-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $90,95, de hoogste koers was $91,21 en de laagste koers was $85,92. De slotkoers was $86,84 en is daarmee met 6,50% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Spotify Technology S.A. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Spotify Technology S.A. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Spotify Technology S.A. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Spotify Technology S.A. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Spotify Technology S.A. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Spotify Technology S.A. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Spotify Technology S.A.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Spotify Technology S.A. stijgen in 2022?

Gaat Spotify Technology S.A. volgend jaar in de prijs omhoog? Spotify Technology S.A. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Spotify Technology S.A. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Spotify Technology S.A. aandelen kopen?

Spotify Technology S.A. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Spotify Technology S.A. aandelen kopen:

Andere aandelen