Southern Copper Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Southern Copper Corporation bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Southern Copper, wat de huidige verwachtingen zijn van Southern Copperen hoe de toekomst eruit zal zien voor Southern Copper. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Southern Copper Corporation delen.

Southern Copper Corporation is gevestigd in Phoenix in US. Southern Copper telt momenteel werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. Oscar Gonzalez Rocha is de CEO van Southern Copper Corporation.

Southern Copper Corporation

Aandelen Southern Copper kopen

Koop Southern Copper Corporation aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Southern Copper stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Southern Copper  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Southern Copper aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Southern Copper.

Southern Copper koers

Datum 5 december 2022
Slotkoers $60,64 -2,65%
Handelsvolume 1.079.167
Openingskoers $62,29
Hoogste koers $62,37
Laagste koers $60,49
Koersbereik $1,88
Ticker SCCO
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Southern Copper koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Southern Copper over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 december 2022 $60,64 -2,65% 1.079.167 $62,29 $62,37 $60,49
2 december 2022 $61,97 +2,50% 785.379 $60,46 $62,20 $60,12
1 december 2022 $61,46 +1,17% 1.415.500 $60,75 $61,84 $60,31
30 november 2022 $61,02 +1,78% 2.218.285 $59,95 $61,24 $59,12
29 november 2022 $59,33 +0,29% 1.203.607 $59,16 $59,71 $58,51

Aandelen Southern Copper Corporation koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Southern Copper? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Southern Copper koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Southern Copper te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Southern Copper van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Southern Copper over de laatste 5 handelsdagen

Southern Copper aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Southern Copper koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Southern Copper nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Southern Copper

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Southern Copper koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Southern Copper in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Southern Copper. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Southern Copper.

Southern Copper aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Southern Copper: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Southern Copper Corporation?

De CEO van Southern Copper Corporation is Oscar Gonzalez Rocha.

Wat is de actuele Southern Copper Corporation aandelen koers?

Het Southern Copper Corporation-aandeel had op 05-12-2022 een openingskoers van $62,29, de hoogste koers was $62,37 en de laagste koers was $60,49. De slotkoers was $60,64 en is daarmee met 2,15% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Southern Copper Corporation kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Southern Copper Corporation te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Southern Copper Corporation te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Southern Copper Corporation wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Southern Copper Corporation koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Southern Copper Corporation ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Southern Copper Corporation? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Southern Copper Corporation stijgen in 2022?

Gaat Southern Copper Corporation volgend jaar in de prijs omhoog? Southern Copper Corporation is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Southern Copper Corporation en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Southern Copper Corporation aandelen kopen?

Southern Copper Corporation aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Southern Copper Corporation aandelen kopen:

Andere aandelen