South Jersey Industries Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel South Jersey Industries Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van South Jersey Industries, wat de huidige verwachtingen zijn van South Jersey Industriesen hoe de toekomst eruit zal zien voor South Jersey Industries. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over South Jersey Industries Inc. delen.

South Jersey Industries Inc. is gevestigd in Folsom in US. South Jersey Industries telt momenteel 650 werknemers en is actief in de sector Utilities. Michael Renna is de CEO van South Jersey Industries Inc..

South Jersey Industries Inc.

Aandelen South Jersey Industries kopen

Koop South Jersey Industries Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de South Jersey Industries stock koers van de afgelopen periode. Aandeel South Jersey Industries  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de South Jersey Industries aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van South Jersey Industries.

South Jersey Industries koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $33,65 +1,63%
Handelsvolume 845.354
Openingskoers $33,11
Hoogste koers $33,78
Laagste koers $33,04
Koersbereik $0,74
Ticker SJI
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de South Jersey Industries koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen South Jersey Industries over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $33,65 +1,63% 845.354 $33,11 $33,78 $33,04
27 september 2022 $33,08 -0,24% 945.459 $33,16 $33,32 $32,71
26 september 2022 $33,12 -1,19% 996.005 $33,52 $33,56 $33,11
23 september 2022 $33,60 -1,23% 1.343.294 $34,02 $34,18 $33,59
22 september 2022 $34,14 +0,12% 358.303 $34,10 $34,19 $33,93

Aandelen South Jersey Industries Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van South Jersey Industries? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de South Jersey Industries koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van South Jersey Industries te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van South Jersey Industries van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel South Jersey Industries over de laatste 5 handelsdagen

South Jersey Industries aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de South Jersey Industries koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende South Jersey Industries nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van South Jersey Industries

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun South Jersey Industries koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van South Jersey Industries in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor South Jersey Industries. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van South Jersey Industries.

South Jersey Industries aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

South Jersey Industries: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van South Jersey Industries Inc.?

De CEO van South Jersey Industries Inc. is Michael Renna.

Wat is de actuele South Jersey Industries Inc. aandelen koers?

Het South Jersey Industries Inc.-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $33,11, de hoogste koers was $33,78 en de laagste koers was $33,04. De slotkoers was $33,65 en is daarmee met 1,72% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om South Jersey Industries Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om South Jersey Industries Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van South Jersey Industries Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. South Jersey Industries Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de South Jersey Industries Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor South Jersey Industries Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van South Jersey Industries Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van South Jersey Industries Inc. stijgen in 2022?

Gaat South Jersey Industries Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? South Jersey Industries Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van South Jersey Industries Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog South Jersey Industries Inc. aandelen kopen?

South Jersey Industries Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je South Jersey Industries Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen