Sonic Automotive Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Sonic Automotive, Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Sonic Automotive, wat de huidige verwachtingen zijn van Sonic Automotiveen hoe de toekomst eruit zal zien voor Sonic Automotive. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Sonic Automotive, Inc. delen.

Sonic Automotive, Inc. is gevestigd in Charlotte in US. Sonic Automotive telt momenteel werknemers en is actief in de sector Retail Trade. David Smith is de CEO van Sonic Automotive, Inc..

Sonic Automotive, Inc.

Aandelen Sonic Automotive kopen

Koop Sonic Automotive, Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Sonic Automotive stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Sonic Automotive  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Sonic Automotive aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Sonic Automotive.

Sonic Automotive koers

Datum 9 december 2022
Slotkoers $51,36 +0,75%
Handelsvolume 236.134
Openingskoers $50,98
Hoogste koers $52,13
Laagste koers $50,87
Koersbereik $1,26
Ticker SAH
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Sonic Automotive koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Sonic Automotive over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
9 december 2022 $51,36 +0,75% 236.134 $50,98 $52,13 $50,87
8 december 2022 $51,60 +1,04% 414.067 $51,07 $51,85 $50,44
7 december 2022 $50,74 -1,78% 212.131 $51,66 $52,00 $50,48
6 december 2022 $51,64 +1,73% 226.307 $50,76 $51,66 $50,06
5 december 2022 $50,58 -2,17% 272.708 $51,70 $51,70 $50,21

Aandelen Sonic Automotive, Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Sonic Automotive? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Sonic Automotive koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Sonic Automotive te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Sonic Automotive van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Sonic Automotive over de laatste 5 handelsdagen

Sonic Automotive aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Sonic Automotive koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Sonic Automotive nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Sonic Automotive

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Sonic Automotive koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Sonic Automotive in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Sonic Automotive. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Sonic Automotive.

Sonic Automotive aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Sonic Automotive: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Sonic Automotive, Inc.?

De CEO van Sonic Automotive, Inc. is David Smith.

Wat is de actuele Sonic Automotive, Inc. aandelen koers?

Het Sonic Automotive, Inc.-aandeel had op 09-12-2022 een openingskoers van $50,98, de hoogste koers was $52,13 en de laagste koers was $50,87. De slotkoers was $51,36 en is daarmee met 0,47% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Sonic Automotive, Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Sonic Automotive, Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Sonic Automotive, Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Sonic Automotive, Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Sonic Automotive, Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Sonic Automotive, Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Sonic Automotive, Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Sonic Automotive, Inc. stijgen in 2022?

Gaat Sonic Automotive, Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Sonic Automotive, Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Sonic Automotive, Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Sonic Automotive, Inc. aandelen kopen?

Sonic Automotive, Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Sonic Automotive, Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen