Solaris Oilfield Infrastructure Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Solaris Oilfield Infrastructure Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Solaris Oilfield Infrastructure, wat de huidige verwachtingen zijn van Solaris Oilfield Infrastructureen hoe de toekomst eruit zal zien voor Solaris Oilfield Infrastructure. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Solaris Oilfield Infrastructure Inc delen.

Solaris Oilfield Infrastructure Inc is gevestigd in Houston in US. Solaris Oilfield Infrastructure telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. William Zartler is de CEO van Solaris Oilfield Infrastructure Inc.

Solaris Oilfield Infrastructure Inc

Aandelen Solaris Oilfield Infrastructure kopen

Koop Solaris Oilfield Infrastructure Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Solaris Oilfield Infrastructure stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Solaris Oilfield Infrastructure  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Solaris Oilfield Infrastructure aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Solaris Oilfield Infrastructure.

Solaris Oilfield Infrastructure koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $9,33 -0,85%
Handelsvolume 170.337
Openingskoers $9,41
Hoogste koers $9,47
Laagste koers $9,08
Koersbereik $0,39
Ticker SOI
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Solaris Oilfield Infrastructure koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Solaris Oilfield Infrastructure over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $9,33 -0,85% 170.337 $9,41 $9,47 $9,08
28 september 2022 $9,61 +5,60% 179.335 $9,10 $9,69 $9,04
27 september 2022 $9,01 +0,22% 167.774 $8,99 $9,32 $8,82
26 september 2022 $8,78 -0,68% 136.082 $8,84 $9,29 $8,71
23 september 2022 $9,12 -3,90% 192.074 $9,49 $9,50 $9,02

Aandelen Solaris Oilfield Infrastructure Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Solaris Oilfield Infrastructure? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Solaris Oilfield Infrastructure koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Solaris Oilfield Infrastructure te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Solaris Oilfield Infrastructure van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Solaris Oilfield Infrastructure over de laatste 5 handelsdagen

Solaris Oilfield Infrastructure aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Solaris Oilfield Infrastructure koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Solaris Oilfield Infrastructure nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Solaris Oilfield Infrastructure

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Solaris Oilfield Infrastructure koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Solaris Oilfield Infrastructure in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Solaris Oilfield Infrastructure. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Solaris Oilfield Infrastructure.

Solaris Oilfield Infrastructure aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Solaris Oilfield Infrastructure: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Solaris Oilfield Infrastructure Inc?

De CEO van Solaris Oilfield Infrastructure Inc is William Zartler.

Wat is de actuele Solaris Oilfield Infrastructure Inc aandelen koers?

Het Solaris Oilfield Infrastructure Inc-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $9,41, de hoogste koers was $9,47 en de laagste koers was $9,08. De slotkoers was $9,33 en is daarmee met 2,91% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Solaris Oilfield Infrastructure Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Solaris Oilfield Infrastructure Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Solaris Oilfield Infrastructure Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Solaris Oilfield Infrastructure Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Solaris Oilfield Infrastructure Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Solaris Oilfield Infrastructure Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Solaris Oilfield Infrastructure Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Solaris Oilfield Infrastructure Inc stijgen in 2022?

Gaat Solaris Oilfield Infrastructure Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Solaris Oilfield Infrastructure Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Solaris Oilfield Infrastructure Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Solaris Oilfield Infrastructure Inc aandelen kopen?

Solaris Oilfield Infrastructure Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Solaris Oilfield Infrastructure Inc aandelen kopen:

Andere aandelen