Skyline Champion Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Skyline Champion Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Skyline Champion, wat de huidige verwachtingen zijn van Skyline Championen hoe de toekomst eruit zal zien voor Skyline Champion. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Skyline Champion Corp delen.

Skyline Champion Corp is gevestigd in in . Skyline Champion telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. is de CEO van Skyline Champion Corp.

Skyline Champion Corp

Aandelen Skyline Champion kopen

Koop Skyline Champion Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Skyline Champion stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Skyline Champion  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Skyline Champion aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Skyline Champion.

Skyline Champion koers

Datum 5 december 2022
Slotkoers $51,54 -1,00%
Handelsvolume 335.898
Openingskoers $52,06
Hoogste koers $52,35
Laagste koers $51,04
Koersbereik $1,31
Ticker SKY
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Skyline Champion koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Skyline Champion over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 december 2022 $51,54 -1,00% 335.898 $52,06 $52,35 $51,04
2 december 2022 $53,39 +2,10% 465.327 $52,29 $53,61 $51,98
1 december 2022 $53,75 +2,11% 328.120 $52,64 $54,32 $52,48
30 november 2022 $51,99 +4,92% 321.035 $49,55 $52,03 $48,73
29 november 2022 $49,72 +1,08% 272.283 $49,19 $49,98 $48,98

Aandelen Skyline Champion Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Skyline Champion? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Skyline Champion koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Skyline Champion te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Skyline Champion van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Skyline Champion over de laatste 5 handelsdagen

Skyline Champion aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Skyline Champion koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Skyline Champion nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Skyline Champion

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Skyline Champion koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Skyline Champion in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Skyline Champion. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Skyline Champion.

Skyline Champion aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Skyline Champion: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Skyline Champion Corp?

De CEO van Skyline Champion Corp is .

Wat is de actuele Skyline Champion Corp aandelen koers?

Het Skyline Champion Corp-aandeel had op 05-12-2022 een openingskoers van $52,06, de hoogste koers was $52,35 en de laagste koers was $51,04. De slotkoers was $51,54 en is daarmee met 3,47% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Skyline Champion Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Skyline Champion Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Skyline Champion Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Skyline Champion Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Skyline Champion Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Skyline Champion Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Skyline Champion Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Skyline Champion Corp stijgen in 2022?

Gaat Skyline Champion Corp volgend jaar in de prijs omhoog? Skyline Champion Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Skyline Champion Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Skyline Champion Corp aandelen kopen?

Skyline Champion Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Skyline Champion Corp aandelen kopen:

Andere aandelen