Skillz Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Skillz Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Skillz, wat de huidige verwachtingen zijn van Skillzen hoe de toekomst eruit zal zien voor Skillz. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Skillz Inc delen.

Skillz Inc is gevestigd in in . Skillz telt momenteel werknemers en is actief in de sector . is de CEO van Skillz Inc.

Skillz Inc

Aandelen Skillz kopen

Koop Skillz Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Skillz stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Skillz  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Skillz aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Skillz.

Skillz koers

Datum 20 maart 2023
Slotkoers $0,52 +7,46%
Handelsvolume 9.086.471
Openingskoers $0,48
Hoogste koers $0,53
Laagste koers $0,47
Koersbereik $0,06
Ticker SKLZ
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Skillz koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Skillz over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
20 maart 2023 $0,52 +7,46% 9.086.471 $0,48 $0,53 $0,47
17 maart 2023 $0,48 -8,22% 16.142.433 $0,53 $0,53 $0,47
16 maart 2023 $0,53 -0,72% 5.908.125 $0,53 $0,54 $0,50
15 maart 2023 $0,52 +5,28% 8.670.075 $0,50 $0,53 $0,48
14 maart 2023 $0,53 -0,45% 4.577.369 $0,54 $0,57 $0,52

Aandelen Skillz Inc koers verwachting 2023-2025

Heb je interesse in de aandelen van Skillz? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Skillz koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Skillz te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Skillz van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Skillz over de laatste 5 handelsdagen

Skillz aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Skillz koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Skillz nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Skillz

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Skillz koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Skillz in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Skillz. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Skillz.

Skillz aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Skillz: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Skillz Inc?

De CEO van Skillz Inc is .

Wat is de actuele Skillz Inc aandelen koers?

Het Skillz Inc-aandeel had op 20-03-2023 een openingskoers van $0,48, de hoogste koers was $0,53 en de laagste koers was $0,47. De slotkoers was $0,52 en is daarmee met 6,99% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Skillz Inc kopen in 2023-2025?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Skillz Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Skillz Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Skillz Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Skillz Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Skillz Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Skillz Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Skillz Inc stijgen in 2023?

Gaat Skillz Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Skillz Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Skillz Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2023.

Hoe kan ik vandaag nog Skillz Inc aandelen kopen?

Skillz Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Skillz Inc aandelen kopen:

Andere aandelen