Six Flags Entertainment Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Six Flags Entertainment Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Six Flags Entertainment, wat de huidige verwachtingen zijn van Six Flags Entertainmenten hoe de toekomst eruit zal zien voor Six Flags Entertainment. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Six Flags Entertainment Corp delen.

Six Flags Entertainment Corp is gevestigd in Arlington in US. Six Flags Entertainment telt momenteel 1.900 werknemers en is actief in de sector Arts, Entertainment, and Recreation. James Reid-Anderson is de CEO van Six Flags Entertainment Corp.

Six Flags Entertainment Corp

Aandelen Six Flags Entertainment kopen

Koop Six Flags Entertainment Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Six Flags Entertainment stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Six Flags Entertainment  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Six Flags Entertainment aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Six Flags Entertainment.

Six Flags Entertainment koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $18,13 -2,63%
Handelsvolume 2.430.592
Openingskoers $18,62
Hoogste koers $18,76
Laagste koers $17,72
Koersbereik $1,04
Ticker SIX
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Six Flags Entertainment koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Six Flags Entertainment over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $18,13 -2,63% 2.430.592 $18,62 $18,76 $17,72
28 september 2022 $19,14 +3,63% 2.075.187 $18,47 $19,29 $18,31
27 september 2022 $18,28 -1,72% 3.207.817 $18,60 $19,00 $17,93
26 september 2022 $18,20 -2,73% 3.497.633 $18,71 $19,56 $18,02
23 september 2022 $18,53 -1,54% 3.492.865 $18,82 $19,08 $18,13

Aandelen Six Flags Entertainment Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Six Flags Entertainment? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Six Flags Entertainment koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Six Flags Entertainment te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Six Flags Entertainment van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Six Flags Entertainment over de laatste 5 handelsdagen

Six Flags Entertainment aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Six Flags Entertainment koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Six Flags Entertainment nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Six Flags Entertainment

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Six Flags Entertainment koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Six Flags Entertainment in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Six Flags Entertainment. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Six Flags Entertainment.

Six Flags Entertainment aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Six Flags Entertainment: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Six Flags Entertainment Corp?

De CEO van Six Flags Entertainment Corp is James Reid-Anderson.

Wat is de actuele Six Flags Entertainment Corp aandelen koers?

Het Six Flags Entertainment Corp-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $18,62, de hoogste koers was $18,76 en de laagste koers was $17,72. De slotkoers was $18,13 en is daarmee met 5,28% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Six Flags Entertainment Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Six Flags Entertainment Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Six Flags Entertainment Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Six Flags Entertainment Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Six Flags Entertainment Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Six Flags Entertainment Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Six Flags Entertainment Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Six Flags Entertainment Corp stijgen in 2022?

Gaat Six Flags Entertainment Corp volgend jaar in de prijs omhoog? Six Flags Entertainment Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Six Flags Entertainment Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Six Flags Entertainment Corp aandelen kopen?

Six Flags Entertainment Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Six Flags Entertainment Corp aandelen kopen:

Andere aandelen