Sinopec Shanghai Petrochemical Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Sinopec Shanghai Petrochemical Co. Ltd. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Sinopec Shanghai Petrochemical, wat de huidige verwachtingen zijn van Sinopec Shanghai Petrochemicalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Sinopec Shanghai Petrochemical. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Sinopec Shanghai Petrochemical Co. Ltd. delen.

Sinopec Shanghai Petrochemical Co. Ltd. is gevestigd in Shanghai in China (Mainland). Sinopec Shanghai Petrochemical telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. is de CEO van Sinopec Shanghai Petrochemical Co. Ltd..

Sinopec Shanghai Petrochemical Co. Ltd.

Aandelen Sinopec Shanghai Petrochemical kopen

Koop Sinopec Shanghai Petrochemical Co. Ltd. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Sinopec Shanghai Petrochemical stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Sinopec Shanghai Petrochemical  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Sinopec Shanghai Petrochemical aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Sinopec Shanghai Petrochemical.

Sinopec Shanghai Petrochemical koers

Datum 2 september 2022
Slotkoers $15,34 +0,13%
Handelsvolume 14.401
Openingskoers $15,32
Hoogste koers $15,44
Laagste koers $15,28
Koersbereik $0,16
Ticker SHI
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Sinopec Shanghai Petrochemical koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Sinopec Shanghai Petrochemical over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 september 2022 $15,34 +0,13% 14.401 $15,32 $15,44 $15,28
1 september 2022 $15,44 +0,85% 21.792 $15,31 $15,46 $15,26
31 augustus 2022 $15,45 -0,64% 45.905 $15,55 $15,55 $15,36
30 augustus 2022 $15,66 -0,63% 36.788 $15,76 $15,79 $15,53
26 augustus 2022 $15,95 -0,13% 67.302 $15,97 $16,08 $15,84

Aandelen Sinopec Shanghai Petrochemical Co. Ltd. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Sinopec Shanghai Petrochemical? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Sinopec Shanghai Petrochemical koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Sinopec Shanghai Petrochemical te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Sinopec Shanghai Petrochemical van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Sinopec Shanghai Petrochemical over de laatste 5 handelsdagen

Sinopec Shanghai Petrochemical aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Sinopec Shanghai Petrochemical koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Sinopec Shanghai Petrochemical nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Sinopec Shanghai Petrochemical

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Sinopec Shanghai Petrochemical koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Sinopec Shanghai Petrochemical in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Sinopec Shanghai Petrochemical. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Sinopec Shanghai Petrochemical.

Sinopec Shanghai Petrochemical aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Sinopec Shanghai Petrochemical: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Sinopec Shanghai Petrochemical Co. Ltd.?

De CEO van Sinopec Shanghai Petrochemical Co. Ltd. is .

Wat is de actuele Sinopec Shanghai Petrochemical Co. Ltd. aandelen koers?

Het Sinopec Shanghai Petrochemical Co. Ltd.-aandeel had op 02-09-2022 een openingskoers van $15,32, de hoogste koers was $15,44 en de laagste koers was $15,28. De slotkoers was $15,34 en is daarmee met 0,65% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Sinopec Shanghai Petrochemical Co. Ltd. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Sinopec Shanghai Petrochemical Co. Ltd. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Sinopec Shanghai Petrochemical Co. Ltd. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Sinopec Shanghai Petrochemical Co. Ltd. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Sinopec Shanghai Petrochemical Co. Ltd. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Sinopec Shanghai Petrochemical Co. Ltd. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Sinopec Shanghai Petrochemical Co. Ltd.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Sinopec Shanghai Petrochemical Co. Ltd. stijgen in 2022?

Gaat Sinopec Shanghai Petrochemical Co. Ltd. volgend jaar in de prijs omhoog? Sinopec Shanghai Petrochemical Co. Ltd. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Sinopec Shanghai Petrochemical Co. Ltd. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Sinopec Shanghai Petrochemical Co. Ltd. aandelen kopen?

Sinopec Shanghai Petrochemical Co. Ltd. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Sinopec Shanghai Petrochemical Co. Ltd. aandelen kopen:

Andere aandelen